CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Saturday, July 3, 2010

tAg..tAg..dan Tag..

tag?? wakakakakaka...bak kata cik diana la, mmg da lama giler x kena tag2 ni..mase zaman memula maen blog jew layan tag2 nih..slalu maen tag2 gamba kat fesbuk saje...
pape pon..pada cik fisha..sile la layan jawapan saye nih yea..

1. Apakah nama blog anda dan kenapa anda memilih nama itu?
hurmm..name blog aku ni BLOGGER CIK DYLA..sbb aku memilihnye adalah sbb aku seorang blogger dan aku dikenali dgn nama cik dila..jadi tercipta la Blogger Cik Dyla nih..
2. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannye seperti itu?
link blog aku nih namanye http://storydyla.blogspot.com
hurm..da name pon story aku kan jdnye aku namekan la link aku tu dgn name tu..ok la tu kan???
3. Apakah method dlm penulisan anda?
hurm pelbagai..mcm ASTRO..MACAM-MACAM ADA..
ade story luahan perasaaan, resipi, lirik lagu, nasihat-menasihati, famili, persahabatan, percintaan, kerja and pape je la yang aku ase aku nak cerita..
4. Pernah terasa nak hapuskan blog anda? sebabnya?
tak pernah lg wat mase nih..
5. Pernah tak ahli keluarga anda membaca blog anda? apa kata mereka?
tak pernah..aku je yang ade blog dlm keluarga..kalau bf yg bace tu ade la kot..
6. Ape perasaan anda apabila ada orang megatakan anda punya blog ini buruk sedangkan maseh ada yang mengatakan blog anda cantik?
huhu..ade aku kesah??kalau kau dah tau blog aku buruk kau pergi tgk tu buat ape? blog aku so aku punye suke la nak wat mcm mane pon..
7. Bilakah anda mempunyai blog?
start bulan December 2008...
8. Siapakah orang pertama yang mengetahui anda mempunyai blog?
ntah..xingat la...Cik diana..kamu ke orang pertama??
9. Apa perasaan anda apabila orang asyik mengatakan tentang blog anda disekolah?
ade ke org nak becerita ttg blog aku?i dun think so because im not a famous blogger..
10. Orang seterusnya untuk di tag?
nak tag bape org ni cik fisha??bape2 je ek? ok la aku nak tag kat:
i- flip-flop (Norul)
ii- OdyZukha_Florenza
iii- Andriy Syukri Krevalincho
iv- Daud Mili
v- ML; Mohd Lukman

ok..dah siap..huhu..cik fisha..anda telah pon membuat saye mengupdate blog saye..xpasai2 jew..
bkn pe..kebizian la skng nih..baru pindah umah..keje lagi..syudy ag..hihihi..mcm awk x pulak kan?
huhuhu..

2 comments:

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

hahahaha... maceh jawab soklan kite.. ehehhe
bizi???
mau nye x...
x pasal2 arinie x dapat g pameran kawen.. hukjukhukkk

dyla said...

huhuhu..
same la kite..
kebizian sket..
cume sempat usha2 blog jew tp mau mengupdatenye xsempat..

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"