CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Monday, July 26, 2010

seminggu punye citer..

minggu ni terlalu byk citenye...mcm2 rase ade...gelak ketawa..suka duka...air mate..semuanya bercampur..setiap ari emosi sentiase berubah2..betul2 perlukan kekuatan utk menghadapinye..


isnin (19/07/2010)
sepatutnya hari tu jadi hari yang bermakna padaku..tapi...kenape hari ni xsame mcm 6thn lepas??entah lah...hari ni hari pertama ku dlm minggu ni aku mengeluarkan airmata...besar sgt agaknya dosaku smpi aku perlu terima dugaan mcm ni...org xkan tau and xde sape pon yang akan tau..hanye aku yang tahu..bile org xtau maka senang la org nak bercerita perkara yang tidak benar..senang2 aku dilebal GATAL!!pada tarikh ni jugak aku dah mengambil keputusan untuk deactive akaun facebook aku di atas sbb2 peribadi..elok la kiranya aku deactive akaun kuh tu dari terus-menerus mengeruhkan lagi keadaan dan menambah kemarahan orang terhadap diriku...
mood hari ni: SEDIH!!


selasa (20/07/2010)
hari ni pergi jumpa kakak2 kuh..terlupa sebentar perasaan sedihku pd hari sblmnya bile bertemu dgn kakak2 ku nih..kak ima wat besday fina..fina dah setahun..dah comel..bulat sgt mate die ikot mate ibu dia..after that pergi tgk baby baru kak su...dah dkt sebln kak su dpt baby tapi baru aritu aku de peluang nak pegi umah die tgk baby die..waaaa sgt hepi tgk anak2 dorg...bile la aku nak ade anak sendiri??hurmmm....
mood hari ni: GEMBIRA + EXCITED


rabu & khamis (21 & 22/07/2010)
dua2 ari ni aku puase..puase ganti..
21/07/2010 besday mama..wat pertama kalinya dlm hidup aku xdapat tgk wajah mama di ari besday dia..tapi aku xlupe..pagi2 lagi aku dah call mama and wish hepi besday kat mama..pape pon aku nak wish lagi HAPPY BIRTHDAY MAMA!! SAYANG MAMA SGT2!!walaupon mama xde blog and xkan tau pon yg aku wish dia kat blog nih tapi xpe la...
mood hari ni: IN LUV WIF MAMA


jumaat (23/07/2010)
hari yang mungkin aku xkan lupekan sbbnya pada hari ni lah buat pertama kalinya aku kehilangan hanpon kesayangkuh!!!henpon tu xsampi setahun lagi aku pkai..baru je lg pon aku beli...aku sgt2 terkilan sbb aku tertinggal henpon tu kat kaunter kejap je...xsampi setgh jam kowt!sekelip mate je leh lesap..bile call no aku tu dah xde..dah off..susahkan nak dapat org yang jujur dlm dunia ni?andai org yang ambil handphone ku tu jujur, dia xkan off handpon tu..hurm..aku sygkan gamba2 aku dalam tuh...wahai encik beliau yg telah mengambil handphone ku..sile lah pulangkan memori card aku tu..hp tu kau nak kau leh amek tp bg la memori aku!!aku redha kau amek handpon aku cume terkilan saje..
mood hari ni: SEDIH + TERKILAN


sabtu (24/07/2010)
ari ni aku balek klang..arini mak lang tunang!!!sampai je klang aku terus pergi umah atuk..org dah ramai pon..yela aku smpi pon dah tengahari..mereka semua tgk tunggu kedtgn pihak laki pon..hepinye tgk mak lang tunang...wane tema pink..hantaran acik ina yg wat..ade pelamin tuk sarung cincin..best giler!!hurm..patutnye time nih aku pon dah pikir pasal majlis petunangan aku...dah sibuk mencari cincin and barang2 hantaran jugak...tapi??ntah ade ke tidak...ntah la...
mood hari ni: EXCITED + TERMENUNG SEBENTAR


ahad (25/07/2010)
hari bersame famili!!makan..makan..dan makan saje...makan besar jugak sbb acik linda dtg dari kampung dgn mak ayah dia...so ape lg..aku telah di suruh oleh mama utk memasak and menu aku pada aritu adalah sambal terung and sotong masak kicap..lalalala aku dah pandai masak!!hehehe tapi xsehebat pakcik ku la sbb aritu gak dia masak sup siam and ikan tiga rasa..huhu..aku masak simple je skali dia masak grand suda...pape pon kalau aku balik umah mama misty kerja aku makannnnn saje...naseb la bdn aku nih jenis yang xnaek2 so bedal la ape saje pon kire boley cume bile dah malam tu mula perot meragam sbb byk sgt benda yg di isi..
mood hari ni: ONE HAPPY FAMILI


sekian..tamat untuk minggu ini...tinggal kenangan saje...

2 comments:

~..cik PriNCEss..~ said...

cmne hp leh ilang???
da tuh awk kai no yg mne???

dyla said...

ilang kat carefour ampang...
henpon celcom..
tp kite dah wat balik dah no celcom tuh...cume blom bli henpon baru je lagi...

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"