CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Thursday, July 8, 2010

?????@#%$^&*&%@$$!!!

hadooooiiiiiii!!...
mengucap panjang aku...xtau nak kate ape da..ingatkan dah settle rupenye xsettle2 ag..ade ag yg maseh bercerita? malas da la aku nak pk..byk lg aku nak pk..sudah2 la tu..xperlu la nak timbulkan kontroversi kat facebook!!wat malu org bace jew..da la terang2 kau sebot name aku..sebut plak kat membe aku..saje jew nak kasi 1 kampus tau la cite pasal aku???dah la bf aku pon ade fesbuk..watnye die bace komen2 yg kau antar tu ley wat die pon salah paham gak!kalau xbg laki kau berkawan dgn org baik kau simpan je laki kaiu tu kat umah!!haaa..tgk..mula la mulut aku nih nak jahat kan...

cik akak..dyla tgk akak baik..alim..tp xsangka gak sealim2 akak pon bile berbicara boley melukan perasaan dyla..so kalau akak yg baik tu pon boley bersikap sedemikian nikan plak dyla yg serba kekurangan..tersgt la sakitnye aty bile xabes2 akak kate akan ade org rampas hak dyla!akak doakan dyla ek?akak ingt akak insan teraniaya yg akan d makbulkan doanye??Ya Allah...jahatnye mulut aku!!!tapi dyla SEBENARNYE suda tersgt la penat utk melayan cite2 mcm ni lg..enough is enough!!

fesbuk oh fesbuk..kenape perlu ade kontroversi kat fesbuk?salah fesbuk itu d cipta or salah owner fesbuk tuh???ni yg wat aku rase nak delete jew akaun fesbuk aku tuh!ramai sgt yg nak salah paham dgn aku..ke mmg aku yg suke cari pasal??xkan la plak...kalau xboely hadapi dgn citer2 kat fesbuk tu baek xpayah berfesbuk!!

pening la nak pk...sudah la...xnak la lg ade citer2 mcm nih dah..akan aku umumkan gak siap dia yg bertahta dihati aku ni!yang pastinye dia bkn la bf org, tunang org atau laki org...dia seorg lelaki bujang yang merupakan hak famili die dan akan jd hak aku 1 ari nnt..insyaAllah..

8 comments:

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

sorry2 klu za yg salah...
za akan delete sume2 komen dalam pic tu...
skunk jugak za delete..

dyla said...

aiyak!xde la za..
za xsalah pon..pic tu pon xsalah sebenarnye...
agpon tu bkn pic dyla pon cume xphm kenape la org nak besa2 ag cite lame..
mungkin la dyla salah sbb kitorg still ag bekwn p mcm mane dyla nak wat?kitorg SATU KELAS..SATU KUMPULAN PROJEK ag tuh..ish..pening la..

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

abaikan je kot org tu..
agi pun kamarul snedirik x cakapa apa2 kan...

~..cik PriNCEss..~ said...

sabar ek awk..
kite pon xtau ttbe jer leh plak "akak" tuh ungkit cite2 lame..

pape pon sy nk mtk maf gak..sowiee..

dyla said...

aiyark!awak pon xsalah la..
kite xpenah pon salahkan kwn2 kite..
kite salahkan org2 yang terlibat tu sajew...
xpyh mintak maaf la...awk xslh pon..

~..cik PriNCEss..~ said...

hurrmm..tp kite nk mtk maaf gak..sowiw yerkk.. n awk jgn pk ag tau..lantak la die nk ckp per..sie tau ckp jer tp hakikat sebenar die xtau pape pon..

dyla said...

ayoo..jgn la mintak maap..kite ase besalah plak...awk xterlibat pon...

hurm..xpk da pon..mmg xde sape pon yang tao hakikatnye...kite je yg tao..

cik princess said...

hurrmm...sabor jerla awk..

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"