CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Monday, July 5, 2010

bile rase ini....

rase unsecure tu btol2 terjadi...
smpi aty kau buat aku mcm nih kan..
mungkin kau da ade penganti aku..
aku tau aku bukan yg terbaik utk kau..
tp aku dah cube jd yg terbaik..
mungkin kau tak tahu yg aku manusia biasa..
xpernah lari dr wat silap..
mungkin jugak kau tak tau,
walau ape pon yg aku lakukan hanya kau yg ade dlm hati..
mungkin salah aku..
tapi mungkin jugak salah kau yang wat aku terus hanyut dgn kesalahan aku..
tak boley ke kau bimbing aku supaya kite dapat same2 melayari perhubungan yg bahagia?
tak boley ke kau menasihati aku andai ape yang aku lakukan akan merosakkan hubungan kite?
tak boley kew kau dan aku same2 mempertahankan perhubungan kite?
tak boley kew???kenape tak boley?????
Ya Allah...kenape aku ase kecewa sgt2????
ase kecewa sgt2 mcm kekasih aku dah kawen dgn org lain...
tp ape bezanye kan kalau die pon dah jauhkan diri dari aku and bertemu yg lain..
same la mcm die dah kawen dgn org lain gak..
Ya Allah..sanggup ke aku menghadapinyew??
kuatkan semangat aku!!

4 comments:

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

sabar yank....
apa yg dah berlaku??

dyla said...

huhu..rase xselamat za bile some1 yg kite syg byk kwn wanita..
takot kite d tinggalkan..

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

insyallah...
awk just kena percaya kan die...
kepercayaan tu kan penting dalam sesebuah hubungan...

dyla said...

hurm..yela..
dyla pecaye kan dye..
byknye dugaan dlm perhubungan kan..

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"