CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Thursday, April 16, 2009

Jangan Tegur

nak stori..nak stori..
sape yg da tgk cite Jangan Tegur?? pe komen korg??
smlm aku cuti...amek cuti sbb nak bayar yuran pendaftaran sem baru aku...bayar yuran tu jap jew so patutnya aku leh amek halfday jew..p memandangkan tahap kemalasan kerja ku tu thp gaban so aku decide amek 1day leave...
pas byr yuran aku bersama2 dgn kwn2 ku pegi KLCC tgk wayang...slh satu faktor yg meyebabkan aku ambil keputusan utk cuti 1 ari ni sbb nak g tgk wayang dgn dorg la..da lame plan dr awl bulan ag...so smlm terjadi la plan yg dirancang..10 org skali tak wayang!! jumlah yg paling ramai aku rasakan...1 brisan tu kiteorg kongker...and ni sume penangan Jangan Tegur la..
Pe yg aku nak citer kat sini ialah..citer tu mmg seram!!! aku takut smpi aku rs nak duduk bwh kerusi tu...nasib baik la ain dgn diana kat kiri kanan aku...so sekejap aku peluk diana sekejap aku peluk ain...Jerit?? xpyh ckp la...kua2 wayang aku da sakit tekak sbb byk menjerit...
starting movie je da seram..da kena jerit....byk terkejut2 la citer ni so sape yg ada heart attack to aku advice jgn la gi tgk...kalau x korg yg kena attack nanti...
ok..aku nak upload gambar la..mcm bese la bile ada aku, Diana and kamera misti kiteorg akan sentiasa posing...Gile Glemer!!




5 comments:

Muhammad Syukri Lukman.. said...

Jangan Tegur?Hmm...Ade Part Yg Dah
Boleh Bajet Ape Nak Jadi..Lepas Tu
Ade Scene Kelakar Lak Tu..Hehe....
Sy Dgn Kawan2 Tgk Bole Gelak..Sgt2
Kelakar..Ade Part Yg Memang Lawak
Tahap Punye..Hehe..

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

huhu...tau xpe..apela..awk jerit sy pun follow jer sama!!!

hehe...alamak terlebih sudah pic kite berdua tuh..hahaha..=P

dyla said...

bkn kelakar la awk..
cume x logik jew...
yela ade ke tinggalkan mayat sorg2 kat umah..
tu x logik la kan..

oooo gi tgk x ajak sy ek??!!

Diana...
mcm x bese lak pic terlebih sudaa tu...

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

hehe..yelakn..
mcm xbiase sudah..=P
tp enn..awk la yg mengajar sy posing mcm tuh..huhu..

Muhammad Syukri Lukman.. said...

Oo..?EMm Nak Ajak Kuar Makan Pon
Mcm Payah Gile..Inikan Pula Nak
Ajak Tgk Wayang..Hehe..Aha..Tak
Logik..Tapi Memang Kelakar Gak La
Tak Logiknya Tu Pon..Kan..Haha..

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"