CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Sunday, April 19, 2009

RM50

assalamualaikum....
dikesempatan ni aku nak ucapkan terima kasih byk2 kepada sesorang yg sgt istimewa..yg aku sayangi sbb bg aku RM50!! Bunyik mcm pelik x?? xla pelik sgt tp aku hargai sgt2 RM50 yg dia bg tu sbb dia bg time2 aku tgh darurat!! bkn la xde duit lansung...ada..p nak kena kuarkan dr Rumah Duit la...
sebenarnya aku rasa mcm nak frame kan je RM50 yg dia bg tuh...xnak guna sbb syg...p da kata pun darurat kan and dia bg pun bersebab kan so aku terpaksa la gunakan...
Pape pun thank u so much daun keladi...akan ku kenangi jasa dan budi mu itu....

P/S : sebenanya byk gak leh wat dgn RM50 tu kan?? kalau belanja mkn,leh wat blanje lunch aku 4 1 week..huhu..korg wat pe kalau de RM50??

4 comments:

Muhammad Syukri Lukman.. said...

Baiknya Seseorang Itu..Terima Kasih
La Kat Dia Kan?Hmm..Kalau Saya Tu..
Ikut Mood Jugak La..Kalau Nak Ikut
Kepala Gila..Sejam Dua Je Dah Abeh..
Hehehe..Kalau Nak Beringat..Bolehla
Tahan 2 3 Hari..Haish..

dyla said...

dia mmg baik...
awk pon baik gak...

Muhammad Syukri Lukman.. said...

Haish...Ye La Tu Sgt Baik...
Tak Baik Pon...Sy Ni Jahat..

dyla said...

sy x kata awk jahat...

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"