CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Tuesday, April 7, 2009

~No Title yet~

hum..hai korg...korg sume ok kew..
korg..nak mintak tolong la..
leh x?? boleh la ek...kalau xboleh pon boleh kan gak....
leh x korg tolang bg idea tajuk ape yg aku nak letak utk post kali ni?? aku pun xtau la nak letak tajuk pe sbb nya post kali ni aku saje2 nak cite...kire xde topik yg tertentu la..kire dlm post ni mcm2 cite ada la...mcm astronye trademark..mcm2 ader..

ok..memula nak cite psl baby aku..c mickey da dpt anak...6 ekor sume nya...hum..pasni aku kena belikan umah yg lg besar la utk mickey tu..p sebenanya aku x ske sgt c mickey ni...mickey ni sejenis tikus yg adik aku beli..p korg jgn la plak bygkan tikus mondok plak...aku x ske mickey sbb dia xde bulu..xske la aku pegang dia...bdn dia panas..xmcm hamster aku..aku tgu hamster aku c bucuk tu dpt anak p xdpt2 pon..da lama la gak aku beli p xberanak2 gak..xtau la aku pe mslh c bucuk ni..mungkin sbb dia ni ganas sgt la..skng ni bucuk mmg xleh dok diam..ske mengigit...hamster aku yg black & white tu pon mcm tu..xberanak2 ag..p c black ni xla ganas mcm bucuk..mungkin sbb black ni da tua so black dgn white nmpk mcm loving couple...xmcm bucuk..haa..pastu ari sabtu lepas aku terjumpa hamster parsi..ya Allah comelnya hamster ni xterkata...comel sgt2..aku da jatuh hati dhn hamster parsi tu n aku da berangan yg aku akan cari sekor hamster mcm tu...aku sempat amik pic hamster parsi tu tp xdpt nak tunjuk kat korg sekarang la sbb kamera xde bateri..nnt aku tunjuk ek..n kalau korg tau mana nak dptkan hamster parsi tu gtau la aku...

lepas cerita hamster aku nak citer psl iszu plak...ekceli smlm iszu call aku...wahh...rindu giler aku kat dia...sbb da lame gler la aku xjumpa dgn membe aku sorg ni..skrg dia tgh melalui saat2 yg indah bersama dgn pasangan br dia....aku doakan semoga kwn aku ni bahagia ke akhir hayat...dulu ms iszu pts dgn bf dia, aku tau dia sedih sgt..aku ingat lg mlm tu aku call dia, pastu aku dgr suara dia lain sgt2..menunjukkan yg dia ni btol2 tgh sedih time tu...sbb slalu nye iszu ni kalau call aku mane pnah suara mcm tu..dia ni jenis huhahuha..p mlm tu dia mmg sedih..maklum la pts dgn 1st love..sape x sedih...so for this time aku doakan dia dgn pasangan dia yg aku blom sempat aku kenal tu bahagia smpi ke jinjang pelamin and ke akhir hayat...

lepas cite psl iszu cite psl study aku plak..hum aku akan sambung study aku on 24th April 2009..aku da masuk sem 2..x sabarnya aku nak sambung study...p utk sem kali klas aku fall on friday, saturday n sunday..giler arr...sem 1 aritu klas cuma sabtu ahad je p sem ni klas jumaat, sabtu, ahad lak...aku da dpt rungutan dr kwn2 aku..dorg kata mcm xlogik klas ari jumaat..aku no komen la..sbb kat tmpt keje aku skng jumaat balik kul 4, klas plak start kul 8 so xde mslh la bg aku..unless la aku tuka tmpt keje lain..mungkin tu akan jd prob bg aku..p xde mslh yg xleh selesai kan..

seterusnya...cite psl inteview aku...huwwaaaaa sedihnya aku bile aku dpt panggilan telefon yg mengatakan inteview aku CANCEL!!aku da xcited nak gi inteview p cancel plak..huhu..sedihnya..sob..sob..sob..
mungkin bkn rezeki aku lg nak tuka kerja...korg doakan aku ek...semoga aku dpt kerja lain..Aminnn..

hum...k la korg..nnt aku cite lg..
korg jgn lupe ek bg idea utk post aku ni...
idea yg terbaik akan aku gunakan sbg tajuk post aku...hehehe..mcm masuk pertandingan plak..
"Pertandingan mencipta tajuk"...

2 comments:

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

huhu...sy bg awk tajuk..
suka duka kisah aku!!!
haha...ok x???

dyla said...

hum..akan dipertimbangkan..
p cite ni xde la suka duka sgt...
hum..ok2..yg lain??

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"