CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Monday, April 20, 2009

my 1st besday present 4 this year!!

las week..aku jumpa kwn aku...kiteorg kuar jln2 lepas balik keje..
kawan aku ni da lama la aku kwn dgn dia...pendegar setia ku...kalau aku de problem aku akan cite kat dia and so far nasihat2 dia sume agak bernas...time ngah duk tgu movie start..tetibe dia kuarkan something dr dlm beg dia and dia bg aku aku benda tu..memula aku agak terkejut la gak..aku pandang benda tu lama pastu aku tny "for me?" then dia kata yup..dia ckp saje nak bagi aku adiah besday awl..sbb dia kata mane tau pasni da x jumpa lg...humm..agak pelik p aku phm la yg dia ni mmg seorg yg sgt2 la bz...kitorg mmg jarang jumpa pun...
last year ms besday aku dia juz wish je x bg present pon p this year blom wish ag da dpt present..
aku kata ni besday present aku yg pertama 4 this year sbb besday aku lmbt lg sebenanya..bln 10 nnt...skng br bln 4..kena tunggu lg 6 bln..
Tapi..pape pun aku ske sgt dgn adiah yg dia bg ni..dia bg brooch btk love warne pink...salah satu warna kegemaran ku...cantik sgt2...terima kasih 4 this present...my 1st besday present for this year..
aku akan pkai brooch ni on my besday...

2 comments:

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

hehe..dpt brooch ekk...
cm sy jer sape yg bg..huhu..=P

dyla said...

ermm..
sape yg bagi??
biarlah rahsia...
hahaha..

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"