CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Tuesday, April 21, 2009

jumpa kawan-kawan!!

Suatu ptg yg damai..tetibe aku dpt fon call dr bestfren aku si Iszuriyanti Ismail..dia kata dia balik Ampang...erm..mendgr yg dia berada di Ampang skng, pe lg misti la aku nak jumpa dia...lama giler x jumpe Iszu..last jupe masa bln Januari..masa tu gi Sg. Congkak sama2...tu je la..pastu dia da start keje ssh la nak jupe..mana x nye..time kitorg keje, dia cuti..time kitorg cuti dia lak keje..mcm tu la jd Nurse...so kalau planning nak junpe tu mmg kena ikut time dia la..nak x nak aku tgu je la...dr xjupe trus kan...bile ingt balik cite Iszu ni, dulu ms skola2 dia ni becita-cita nak jd Bussineswomen..p bile da abes blaja ntah mcm mane la dia ni leh amek Nursing plak..tu la yg dinamakan takdir..x semua benda yg dirancang tu menjadi..mcm aku gak la..dulu becita-cita nak jd Peguam..nak studi Law..p akhirnya aku studi Business and duk kat HR..

ok..berbalik pd perjumpaan yg dirancang ni..xramai yg dpt turun sbb last minit planning kan..p xpe la..ade gak yg sudi luangkan ms utk dtg mcm Fit, Tengku, Diana, Paan, Fadhil and Shah.. terubat gak rindu kat korg...da lama x jupe dorg pe lg berborak sakan la megenang kembali cerita2 masa skola dulu..cite psl Cikgu Farhana, Cikgu Sakinah, Cikgu Kamsiah and byk la lg...
hahaha...klakar bila dikenangkan...
kwn2 aku pun byk da berubah..
Iszu = makin ceria sbb semakin bahagia dgn pengganti baru..siap pkai spec mata baru la tu..
Dianah = new look...rambut baru..nmpk mcm budak2..da la awk tu kecik jew..
Tengku = makin tembam sbb br putus cinta..
Fit = xbyk berubah...p da byk anak sekarang..aku and dia saling bertuka cerita psl anak2 kami..
Paan = makin kurus mamat ni!! mkn ati kot...
Fadhil = br lepas xcident..
Shah = makin cute kata nye...dia la yg kata...
Aku = ???
Pic ni da cantik tau sebenanya..p Fadhil kacau plak..dia gi letak menu kat dpn Camere ms Fit tgh nak snap..hampeh tul...Pic ni time Fadhil da x kacau..p bile Fadhil x kacau Paan lak yg kacau..tu Iszu ngah jeling Paan la tu..

Fadhil and Dianah.. Online!!

Sape lg cute? aku ke shah?

masa ni da nak balik..ingat nak candid p leh lak dorg ni posing..ish3..kwn2 aku ni mmg pantang nmpk camere..mcm aku gak..huhu..

Pape pun..best la dpt jumpe korg..lepas rindu...and mlm tu sembang punya sembang smpi terlupa nak balik..sok nak keje weii...pape pun Friends 4 Evar and Sayang Korang!!

2 comments:

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

uikksss...shah tuh wat fesyen rmbt br ker????

dyla said...

fesyen baru...
dia kata rambut Faizal Tahir...
kan dia peminat setia Faizal Tahir...

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"