CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Saturday, September 24, 2011

ade produk best nak share dengan korang! :)

pssstttttt....

hye gadis gadis yang sedang membace blog ni...ekceli aku ade something nak share dengan korang..

tips untuk cantik..nak tau tak??

hoho..harus la nak tau kan??sape yang tak nak cantik betol tak?

korang guna UV protection tak?

haaa....meh nak habaq mai satu produk uv protection yang aku gunekan...

and kalau korang guna aku jamin korang akan sukakannya pada sapuan pertama lagi...

nak tau produk ape tu???







haaa....memula gamba dah tunjuk gamba muncung botol plak!brand tak tunjuk ag tapi dah tunjuk botol lak..huhu sebebnarnya tersalah upload pic tapi takpe la layankan saje laa....




haaa ni la produknya... Biore UV Perfect Face Milk..

ni adalah salah satu produk uv protection from Biore...krim ni mengandungi SPF50+ which is sangat bagus untuk melindungi kulit muka kita dari sinaran matahari...

kalau boleh kita disarankan pakai uv protection yang tinggi sket macam SPF50 ni la...ni aku dapat nasihat daripada salah seorang pakar kecantikan juga la...bila aku kate aku just pakai SPF15 then dia kata SPF tu terlalu rendah kena pakai yang lebih sikit untuk kebaikan kulit kita..



ni packaging biore ni...
selain daripada berfungsi sebagai uv protection, krim ni juga turun berfungsi sebagai mekap base..haa jimat tak??
uv protection & mekap base dalam satu produk??tak payah beli banyak banyak produk...


produk ni kan sangat la ringan bile sapu kat muka...tapi krim ni cepat kering tau..
so bile nak pakai tu aku nasihatkan jangan la letak dot dot kat muka..
just terus letak kat tangan then sapu ke seluruh muka..
and korang akan rasa macam muka korang dah berbedak sikit la..macam korang pakai mekap based tu...


bagi yang suke simple bila keluar tu, sebelum sapu bedak kat muka just sapukan krim ni dulu then baru la sapu bedak PIXY or bedak pape yang korang gunakan lah...
nescaya korang akan berpuas hati dengan hasilnya..




haa kalo bole baca baca la..kalau tak boleh baca cepat cepat lah dapatkan dekat kedai then bole bace sendiri...

produk ni boleh didapati di Watson ataupon Guardian dengan harga RM24.90...
sangat murah dan berbaloi untuk memiliki krim uv protection dan juga mekap based sekali gus...

repurchase??
yes i will and i recommend to all of you to try it!




me using Biore UV Perfect Face Milk and a very very light mekap..
(just using natural color)

aku masih lagi belajar bab mekap mekap ni but i will make sure to share dengan korang if aku dapat tau info yang berguna..

aku gak tengah belajar wat video sebab aku ingat nak wat video mekap mekap and penggunaan produk mane yang aku tahu la...tapi video tu tak janji la bile bole siapkan..

pape pon macam dijanjikan tadi aku akan try share dengan korang..

well sharing is caring kan??


till then..
bye!





5 comments:

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

wahwhahhhhh.. ibu mengandung leh guna x yank..?? heheh

~..cik PriNCEss..~ said...

oowwhhh..nie ke makeup based yg awk ckp tuhh..

cik dyla said...

Za: bole..ibu mengandung bole pkai..

DIANA: xla..itu laen..ni kite dpt yg ag best..

~..cik PriNCEss..~ said...

awkkkkk...kite da beli daaaa...hihihi..

cik dyla said...

hehe..mcm mane? suke x?

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"