CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Tuesday, September 6, 2011

saya budak baru belajar!

sebenarnya kan...dah lama sangat aku teringin nak ada header sendiri..header blog yang ada gamba aku la...tapi aku tak reti buat...sangat tak reti sebab aku bukannya kreatif!nan hadooo jee la...nak lukis lukis color color corak corak pon memang tak reti la! Masa sekolah dulu subjek Pendidikan Seni la yang paling aku tak suke... Asal seni je aku ponteng..walaupun cikgunya best tapi disebabkan tiada kekreatifan didalam diri maka subjek tu memang aku tak suke la...



so bile tengok orang ade header blog yang comel comel series aku jeles! dalam hati aku kata "kenapa la korang ni kreatif sangat??".. Aku ada la mintak tolong Angah buatkan header...tapi Angah takut nak buatkan sebab dia kata takut aku tak suke..tapi aku ckp takpe..buat je... then Angah pon setuju nak buat kan..Thanks in advanced Angah! =)



Sementara nak tunggu header dari Angah tu..aku try an error la wat header sendiri dengan bantuan tutorial dari Youtube..thanks sangat sangat kat sape sape yang upload video tutorial ni..memang sangat sangat berguna untuk budak baru belajar macam aku ni...thanks sebab sudi sharing ilmu anda..



and hasilnyaa...

















TARAAAAAAAAAAAAAAAA...






hehe kelakar tak?? simple sangaat kan?? and kan aku dah cakap yang aku tak kreatif so aku tak tahu nak hias ape..cume ada sekuntum bunga jew...tu pon aku rase budak sekolah tadika buat lagi cantik dari aku...tapi takpe la...itu kan seni...hasil air tangan sendiri soo aku sangat la menghargai usaha aku ini...hehe..



korang rasa patut tak aku pakai header ni????komen laaa.....aku ase macam oke jee.. --> syok sendiri!


sila bagi pendapat ye??

oke..till then!
bye


thanks for reading,

10 comments:

~..cik PriNCEss..~ said...

wOowww.. da der header br!!! ekekek..leh buatkan sy jugakk..

cik dyla said...

hoho..header mcm dak skola rendah je!

✿aN ePpy m0m To bE✿ said...

nmpk ok je... daripada za, langsung x de seni... heheh

cik dyla said...

za punye lg la 45kali ganda ag bagus dr dila...blog za chantekkk..

dila bahar said...

hehee... guna la dulu yang tu... klu dah siap yg angah wat, baru la tukar.. tu pun kalau uteh suka.. ;p

cik dyla said...

alaaa...nak tunggu angah punye la..yg ni saiz die kecik plak!hoho

aiEz said...

xpe,kiter sama2 blaja...cm aie pn bkn pndai,header sblm ni pn mmbe yg buatkn..yg ada skrg jer buat sndiri blaja pelan2..:)

cik dyla said...

aiez punye nmpk mcm blogger pro punye header laa... =)

aiEz said...

Err pro meh?xde la..header ala kadar jer,heh..:)

cik dyla said...

pro la tu..follower pon ramai!huhu

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"