CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Wednesday, May 25, 2011

kisah tunang seorang kawan!

assalamualaikum wbt semua warga2 blogger!
thankss coz sudi menjejakkan tangan anda dan menjamu mata anda di laman blog yang xseberapa dari saye ni..erk?pepagi dah wat ayat skema!huhu
nway aku nak crite kisah bertunang membe aku aritu..
sblm ni pon aku ade wat entry pasal die..kalo ade sape2 nak bace entry tu leh klik LINK ni k?


Alhamdulilah skang dah selamat jadi tunangan orang da..da jejak selangkah kaki ke alam rumahtangga..aku tumpang happy utk dia...sorang ag dah selamat tukak tittle..
xlame ag aku la plak!amin!! (doa2kan la ye?)


tapi sayang la..aku datang majlis dia agak lambat sebab aku ade kelas aritu..kelas tu kelas penting..xbole nak ponteng sebab setiap kali kelas lecture akan bagi satu tugasan..markah dari tugasan tu akan jadi markah carry forward utk final..satu tugasan tu 20 markah..byk kan?so sayang la kalo aku ponteng!elok2 leh dpt 20 markah kang jadi telor ayam lak!huhu..

""sorry ek awk?walaupon sye org pertama yang tau pasal majlis tunang awk tapi sye jadi orang yang terakhir lak dtg majlis awk!dtg mkn je lak tu..sowieeeeee.... " (^^,)


disebabkan aku dtg lambat so aku xsempat aku nak amek gamba dgn dia..gamba2 kat bwh ni gamba2 yang aku dah copy right dr fb ni with her permission....sila la tgok! =)

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

jeng2..ni la dia fiancee of the day!hihi..btol ke ayat ni?? sweet kan? xpasti lak time ni ape dia ngah wat..kalo nak tau kene la tnye dia..

ohh..aku terlepas detik2 ni sebab datang lambat kan..

tanda diri dah dimiliki! =)

haa..part ni aku suke!part brg hantaran..yang warna itam oren tu dr pihak lelaki and yang warna silver tu dari pihak perempuan..disebabkan aku dtg lambat so aku cume dpt tgok hantaran pihak laki la..yang pihak perempuannya dah diangkut utk dibawa pulang..yang aku suke hantaran oren ni sebab hantaran dia kretif sesgt tao!ilma kate pakcik tunang dia yg wat..pakcik tunang dia mmg ade kedai pengantin so untong la..kalo nak mintak org wat mcm tu confirm charge mahal!

wink2!!saat bahagia beliau! =)
p xpasti la ni pic sblm majlis belansung or selepas...

oke ni la pic merpati dua sejoli!pihak laki dtg dr jaoh tao..johor mari..

btw..tahniah awak!
semoga awk dpt menempuh cabaran dialam pertunangan sehingga la ke jinjang pelamin!
and semoga bahagia selamanya..

2 comments:

~..cik PriNCEss..~ said...

nie ima kan..yg dlu pernah awk cite kat sy tuhh..alhmdulillah da selamat bertunang da..semoga ikatan pertunangan mereka kekal hingga ke jinjang pelamin..

cik dyla said...

yup..dia la yg tunang ari sabtu aritu..sampai sesat2 kite mencari jalan..huhu..

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"