CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Monday, May 16, 2011

my 1st certificate!

yuuhuuu..bulan ni nak masuk 3 bulan aku berkhidmat sebagai kakitangan kerajaan..tapi belum dapat pengesahan dalam jawatan lagi..kalo keje swasta pas 3 bulan dah leh dapat pensgesahan tapi kalo gomen kene tunggu 3 tahun baru la dapat pengesahan dalam jawatan..giler lama kan?3tahun kene betol2 jage prestasi kerja..fuhhh..harap2 aku leh bertahan..=)


btw..before aku masuk gomen aku slalu gak la dgr yang org gomen slalu gi kursus..kat tmpt aku dulu kalo nak mintak gi training punye la ssh..kalo ade pon induction je la..tiap2 taun induction..kalo training management laen mmg ssh la nak dapat..p duk kat gomen ni..baru nak masuk 3 bulan dah 2 kursus yang aku attend..hebat kan?huhu..ala..aku kan staff baru..truly fresh lak tu dgn jawatan aku ni..ni Pengetua & Penolong Kanan memberi keizinan la kepada aku utk pergi mane2 kursus yang berkaitan dengan tugas aku..p paling x sabar sgt aku nak gi misty kursus induksi!harap2 aku dapat kat tmt yg sgtt best la!heeeee..


Yang best nyee gi kursus ni leh dapat sijil!!yeahhh!!aku mmg suke kumpul sijil sejak dari zaman sekolah lagi!!tp..sayangnyeee...sijil2 zaman sekolah dulu semua dah hilang skali dengan hilangnye kereta..sedih sgt..hurm..xpe la..aku akan kumpul ag la sijil2 penjawatan aku ni..



my 1st cert mase attend seminar at Shah Alam.. =)




ni pic di ary kejadian..tapi kualiti gamba x cantik sbb gune hp jew and mase ni dlm lif so kurang pengcahayaan..




3 comments:

~..cik PriNCEss..~ said...

hehe..pasni leh wat koleksi sijil lak..

cik dyla said...

harusss...nak kumpul balik sijil2 menggantikkan sijil2 lame yg da ilang tu..

~..cik PriNCEss..~ said...

yeaayyyy...sesame la kita mengumpul yerkk..

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"