CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Wednesday, May 11, 2011

i luv abg stalker!

p/s: buat enche chenta hati..walaupOn mase masih dlm mood merajok dengan awak..tapi xbermakna sye dah luv org laen taO! jgn salah paham...


oke entri ni khas dibuat sebab nak suruh dan juga paksa seorang blogger hebat sape ag kalo bukan Abang Stalker utk review belog ntah pape aku ni..kalO nak taO dengan lebih lanjut lagi sila klik ini..

Oke to abg stalker, kat bawah ni list up saye nape abg stalker kene review blog saye:

1- nak mintak tolong ajarkan mcm mane nak wat header and banner..

2- nak space iklan dlm blog abg stalker tu..

4 comments:

dila bahar said...

nak join gakk....

cik dyla said...

jum2...abg stalker suke ramai2 join..

cucuhangtuah said...

me??

hahaha

cik dyla said...

erk cucuhangtuah pon nak kew?


join la..

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"