CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Monday, May 9, 2011

jualan! sale! murah2!

korang..korang nak tau something x?
sebenarnye aku ni org meniaga..
tapi ntah kenapa aku sangat la malas utk mengupload brg2 niaga aku secara online..
mungkin juga disebabkan kekangan internet meyebabkan aku malas mengupload brg yg aku niagakan..just menggunakan khidmat mulut ke mulut..


Oke arini aku nak bercerita mengenai salah 1 brg niaga aku iaitu TUDUNG..
KAMI MENYEDIAKAN PELBAGAI JENIS TUDUNG DR KAIN JENIS CHIFFON / SATIN/ LYCRA JUGA SELEDANG PADA HARGA YANG SANGAT2 BERPATUTAN..


baru-baru ni ade karnival ICT kat sekolah aku and aku bukak satu booth menjual tudung2..
alhamdullilah mendapat sambutan..
bukan saje cikgu2 yang beli tapi pelajar pon turut membeli tudung dr booth kami memandangkan harga kami sgt la murah and mampu dimiliki..


bagi kwn2 semua yang nak support aku..kalo korang nak beli tudung dgn harga yg murah korang boleh la msg aku or drop komen kat entry ni..
korang nyatakan tudung jenis ape and warna ape yang korang nak and aku akan cube upload gamba utk ditunjukkan ada korang mengikut permintaan korang tu..
jangan risau pasal harga coz aku jamin ianya berpatutan!
ulang suara..BERPATUTAN!


gambar 1: tudung yang dipakai patung sebelah kiri syria corak bunga timbul..yang terbaru dipasaran..harga hanya RM20 sahaja..patung sebelah kanan memakai tudung lycra corak batik yang berharga RM20 juga..

gambar 2: pelbagai jenis pilihan

gambar 3: turut menjual tudung budak yang berharga antara RM5 - RM 18 dan pelbagai pilihan anak tudung syria jenis cotton & jersi, bermanik & tidak bermanik dengan harga hanya RM5 sehelai..

gambar 4: huhu..ni gambar mase karnival aritu..muke letih menahan cuaca yang sgt panas!

4 comments:

~..cik PriNCEss..~ said...

wOoww...da jadi busines womwn laaa...gud luck..t leh la sy shopping shawl dgn awk jer,..(^_^)!!

eh, awk sorg jeke wat business nie???

cik dyla said...

huhu..ala...kecik2 jew..hurm kite dgn makcik kite yg kat sebelah umah tu la..

btw kite pon nak try jual apam blossom..dah try wat da.. =)

~..cik PriNCEss..~ said...

owhh..ye ada2 awk penah gtau kite dlu..anywy gud luck..kita on akn dtg nk strt blk business tudung..huhu..

cik dyla said...

jum wat bisnes same2..

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"