CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Thursday, April 14, 2011

Show Me Your BFF Contest

halluuu..hye kOrg...tadi aku wat sesi blOg walking and tersinggah la satu blog..tertarik aku tgok blog ni sbb sungguh interaktif and ade mcm2 tutorial yang berguna utk kite..and sekali pandang owner blog ni mimik muke and gaye posing die agak sama dgn gaye sorang artis yang sgt aku minat iaitu Heliza Helmi..xcaye korang boleh singgah Blog Because She Is Nurulbadiah and tgok sendirik..bagi aku die sungguh stylo!caye la sis..i like u and i already become your 5690 follower!
byk kan follower die?


then aku usha2 entry die pastu terpandang her first contest sempana dapat 1st salary katenya..so die nak share rezeki yang die dapat tu dgn semua follower2 die..mari la join and same2 la kite doa semoga murah rezeki NurulBariah and bole la wat lagi banyak contest utk kami..hehehe..


oke name contest ni "Show Me Your BFF Contest"..syarat2 penyertaan seperti dibawah ni:

1: Terbuka kepada followers blog "Because She is NurulBadiah" .so sekiranya bukan followers..anda perlu follow terlebih dahulu sebelum menyertainya.


2. Korang kene Copy Banner/Gambar contest diatas dan Paste kn dekat entry contest anda.Kemudian korang Kena letak Banner/Gambar Contest diatas di SideBar Blog Korang and Link kan Banner tersebut ataupun link kn kat bawah Banner tersebut ke Blog Because She Is Nurulbadiah.

2. Korang Kena buat entry pasal " Show Me Your BFF Contest" dimana korang kena letakkan link ke Blog ini didalam entry tersebut.

3: Entry Korang hendaklah disertakan dengan Sekeping Gambar bersama BFF korang xkira berapa ramai pon berserta dengan sedikit kata-kata dibawah gambar tersebut.

Ayat anda harus bermula dengan:

Dear Nurulbadiah Lai,
bla..bla..bla..(tell me in short about your bff)

4.Tagkan Kepada 4 blogger yang aktif and make sure diorang tahu telah Di Tag.

5. Pastekan entry Contest yang korang buat diruangan komen dekat entry ni..

6: 2 pemenang akan dipilih berdasarkan gambar bersama BFF yang paling menarik..hadiah misteri menanti seperti Dress dan shawls.

6.Tarikh tutup: 15 April 2011

(PENYERTAAN ADALAH TERHAD)

Ohh my gOdddd..baru aku pasan..esok adalah tarikh tutup penyertaan..so aku nak create entry aku ni..stay tuning!!



Dear Nurulbadiah Lai,

hai sis!how are you?hope kamo sehat la sbb byk lagi entry yang kamo kene bace kan?and salah satu nye of cos la entry di blog kesayang dila!hikhikhik...okee...just view pic kat atas..ekceli terlalu banyak pic bersame dgn insan dlm gamba tu..kalo nak bubuh kat blog ni confirm banyak..nak letak semua gamba dlm 1 box xsempat lak nak mengeditnye sbb dila baru je tao pasal contest sis ni arini jam 1407..so xsempat la nak edit..just paste kan gamba yang ade jew..

Oke..let me introduce her..name nya Raja Mardhiana Binti Raja Haizat..berusia 24tahun..bekerja di Kementerian Pelajaran Malaysia di Putrajaya..bagi dila..dia mmg BFF dila..kitorg kwn since sama2 masuk tingkatan 6 mase tahun 2005..since that day until now kitorg maseh berkawan even though sekarang dah duduk berjauhan..she is my BFF because:

* die bole paham saye: sebagai manusia biase..walaupon rambot same2 itam tapi kekadang ape yang kite wat tu xsame..seandainya ape yang sye buat xsame dgn pendapat dia..die still bole terime ape yang sye buat tu..

* kami mempunyai kegemaran yang same: suke makan banyak..suke makan beger xtra mayo..suke makan coklat..suke bergambar..suke posing..suke jalan2..suke memandu..suke pergi pantai2 or air terjun...suke pakai foundation elianto..suke pakai eyeliner..suke pade org yang same??eh2..yang tu gurau jew..hehe..

* sentiase meminjamkan telinga: kalo ade pape prob die sudi mendengarnye....

* easy going: kepala kami bole masok..kire mcm kami mmg ngam!

* cantik: harus la sye ingin berkawen dgn mereka2 yang cantik supaya sye pon cantik seperti mereka juge!

kalo nak citerkan byk la gak and mcm xcukup mase plak ku nak menaip..kalo nak tao details pasal kami leh la PM sye..hehe..pape ppon DYLA & DYANA forever..daaaa~~

Ok skang time tu tag..get ready guyss!!





1 comment:

~..cik PriNCEss..~ said...

waahhh...sO sweet laaa..(^_^)//
nk jOin gak lOOrr..hehe..

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"