CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Saturday, April 16, 2011

contest posing paling cun

yuhuuuuuu...hyeee korg..haaa...kali ni aku terjumpe lagi satu contest mase aku tengah membuat aktiviti blogwalking..and buat aku rase nak sangat join!huhu..ni la salah satu tujuan terciptanye blog aku ni iaitu utk memberi support kepada blogger2 laen..ade blogger wat contest so aku pun join la..

kat bawah ni adalah syarat2 penyertaannya oke?


Syarat-syarat untuk menyertai contest ini adalah:-

1.Jadi follower blog Aida Azryn.*tiada unsur paksaan,kalau tak follow pun takpe.Tapi takut nanti korang tak tahu la bila aku akan update siapa pemenangnya nanti. kan?
2.Buat entry mengenai contest ni.
3.Tempek banner contest kat atas ni kat entry korang beserta dengan link blog aku dan kalau boleh tempek la banner contest atas ni kat sidebar blog korang sekali ye.*Kalau boleh la.. tiada unsur paksaan.. hehe..
4.Sila tempek gambo korang yang paling cun.Minimum 1 keping gambo dan maksimum 2 keping gambo. Boleh?
4.Tag 3 blogger lain
5.Contest ni untuk girl je ye. Harap maklum. :D
6.Jangan lupa tinggalkan link korang kat bahagian comment entry ni.

Tarikh tutup contest:30 April 2011


Oke sebelum aku tempek gamba posing paling cun aku ni..aku nak tag dulu contest ni kat beberapa orang rakan blogger aku..mereka adalah:


pic ni bukan saje aku rase kan pic paling cun la (kononnye) tapi merupakan pic paling gedik la aku rase..aku xpenah posing sebegini rupe..tapi ekceli posing sebegini adalah tidak dirancang..aku bukan dalam mood nak bergambar pon time ni..p dila camere telah dihalakan kepadaku automatik aku mcm berposing la..huhu...

secara peribaadi aku agak sukekan gamba ini..tu yang jadi profile pic utk blog kesayangan aku ni..^_____^
cik Aida Azryn gamba saya ni cukup cun x?


4 comments:

Aida Azryn said...

Hehe.. cun2.. ;)
Thanx sbb join contest aida. Gudluck tau! :)

cik dyla said...

hehe..thanks aida! (^_^)

~..cik PriNCEss..~ said...

posing da der gaya tuhh..mtk2 la menang..(^_^)

cik dyla said...

huhu..mekaseh!aminnn..:)

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"