CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Saturday, April 16, 2011

Contest: Aku dan kacamata

heee..ni ade lagi satu contest yang aku nak join secara suke rela dan tanpa paksaan dari mana2 pihak.. and again aku nak tag korang lagi..heeee =)


1. mcm biase lakan kene la follow dulu blog tuan tanah yang telah bermurah hati utk bagi adiah kat kite ni..beliau adalah cik Fara VaVaVom

2. pastu letak gmbr korang dengan spect atau glasses atau ribbon atau cermin mate atuk nenek korang ke yg besaw tu kt entry korang .

fuyoh bapak besar gambar ni. memang nmpk pemanis bawah mulut aku tuh . HAHA ok.


3. bagi 1 sebab kenapa korang suke/sayang ngan kace mate tersebut .
contoh : sy syg spect ni sbb terjumpe dlm toilet.


4. KALAU rase gambar ni menarik dan posingnye cantik, silalah semakkan blog anda dgn letak gmbr ni kt sidebar . tanak x pe, tamoh pakse . kang nangis pulak ^^

5. da siap link kan entry korang ke komen entry cik Fara VaVaVom~

6. ade lg, tag ke 2 atau 3 org yg kalian syg (sape2 je) pastikan die tau eh yg korang TAG diorang.

*
*
*
*
*
*


secara jujurnye mmg aku tersangat la suke pkai spec mate yang besa2 gedabak ni..walaupon ade yang kate aku xsesuai pkai spek besa2 ni tapi do i care??spek aku..aku yang beli so aku punye suke la kan?kan? kalo diperhatikan gamba diatas ni, tiga2 pic ni adalah pic aku bersama dengan spek besar kesayangan aku..dipakai pada masa, lokasi dan waktu yang berbeza menggunakan satu spek sahaje..kenapa aku sayang spek aku?

aku sayang spec mate aku yang besau ni sebab memakainya telah melengkapkan gaya seharian aku!!i feel so gorgeous!

6 comments:

EB said...

Salam Kenalan..
Good luck awak..

cik dyla said...

hii..thankss...
salam kenalan juge ^^

misz fae said...

gud luck..

meh singgah blog fae..;)

http://fzhjmldn.blogspot.com

cik dyla said...

hye misz fae..thanks coz sudi singgah :)

~..cik PriNCEss..~ said...

gud luck awkk..

cik dyla said...

thanks awk! ;)

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"