CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Tuesday, April 26, 2011

Contest: INNER ITU SAYA PUNYA!!

haloooo..mcm bese..aku berjalan2 menjelajah belog2 yang ade utk contest!skang ni aku ase sgt berminat utk menyertai sebarang contest yang ade and aku pun berkira2 utk membuat satu contest la..ye la asyik join je kan nak la gak wat GA sendirik utk blogger2 bagi tujuan merapatkan silaturahim..tapi yang tu nnt aku pk kan..skang nak join contest..mcm biase la check it Out! :)

Contest ni kOrang leh check it Out kat belOg Mrs. VIP..thanks to you sbb sudi sponsor inner kat kami..rajen2 la wat contest ag..bole tambah koleksi kami..hihi..contest ini juga perlu di tag..jadi aku nak tag beliau dibawah!



Lastly kenapa Mrs. VIP patOt bagi saye menang? sebab INNER ITU SAYE YANG PUNYA!!jadi wajar la utk saye memilikinye..FullstOp...

**ni pic sye bersama koleksi inner sye..kalo sye pakai inner dr Mrs. VIP misty sye ag chantek!heee ;)**

*********************************************************************************


"baiklah. SYARAT PENYERTAAN.

1: suka, benci atau menyampah anda perlu follow belog ni sbb kalau nak cari korang punya payah!...

2. buat satu entri kenapa saya patut bagi anda menang dengan tajuk ' inner itu saya punya ' (xboleh blah tajuk ^^)

3: anda wajib mengetag sekurang-kurangnya 2 orang kawan, lagi meriah lagi best kan?? pastu inform orang yg kamu tag tu...kang ternganga je..xtau. haip!

4: xperlu letakkan sticky entri, atau apa2 pada side bar, ikut suka ok.asal bahagia

5:letakkan sekeping gambar anda 'bertudung' yang paling ayu bagi korang. xkisahlah gambar sorang ke banyak ke.. tapi tunjuk pada penganjur, mana satu muka korang. okey.

6:tarikh tutup : 07/5/2011 dan hadiah akan dipos sebelum 11/5/2011

7:pada yang xbertudung pun boleh join cuma letakkan pic bertudung ya darl.

dah siap? tinggal link anda diruangan komen ^^, gud luck .

4 comments:

~..cik PriNCEss..~ said...

gud luck!! menang kita nak sehelai inner ek..ekekek..

cik dyla said...

aminn!!kalo menang la..kalo menang kite bg awk satu!huhu

mrs chenta said...

hai dear..tq join .salam kenal ^^,

cik dyla said...

thanks mrs chenta!soo sweet of u.. =)

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"