CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Thursday, April 28, 2011

Contest: KAMI FOTOGENIK!!

okeyy..contest lagi...contest yang ni di tag oleh Cik Diana plak!layannnn....


syarat-syarat untuk mengejoin contest KAMI FOTOGENIK ialah,

1-sila menjadi follower belog The Lady & Mr Vampire. :D
2-sila ambil banner di atas dan link kan ke entry ini.
3-sila sertakan 3 gambar anda yang FOTOGENIK.
4-ni bahagian yang penting. *sila dengar betul2!*
~gambar pertama ialah gambar solo
~gambar kedua ialah gambar duo
~gambar ketiga ialah gambar secara beramai2
5-contest ini akan bermula sekarang iaitu 22 Mac 2011 dan berakhir pada 1 Mei 2011.
6-setelah selesai, sila pastekan url anda ke ruangan komen yang disediakan :D
7-jangan lupa tag 5 orang rakan anda yang FOTOGENIK dan pastikan mereka juga mengetahuinya.
8-selesaikan slogan di bawah :

kami rasa kami patut menang contest ini kerana TIADA SEBAB LAIN SELAIN DARI SEBAB KAMI LA FOTOGENIK YANG DICARI!!fullstop~~ =)


fotogenik 1: ni la aku yang perasan fotogenik!


fotogenik 2: aku and dia yang sememangnye fotogenik!
(sila jangan muntah ye wahai pihak penganjur >.<)

Fotogenik 3: tadaaaa...lagi la fotogenik bile dah beramai2 dicampor dgn kumbang ditengah2 tuh!

oke lasty nak tag pada mereka yang berkenaan:

6 comments:

~..cik PriNCEss..~ said...

ehh..pic ku masa muda..ekekeke...gud luckkk

cik dyla said...

hehe..gud luckk to u too..

Inche Vampire said...

markah dah dikira :) keep up to date with blog!

cik dyla said...

oke! =)

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

masa nie cik diana nmpak gelap la.. apa yg beliau pakai ekk.. skunk dah cun melecun.. mau jadik seperti beliau juga... huhuu

cik dyla said...

huhu..kene tnye tuan punye bdn la..

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"