CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Wednesday, April 27, 2011

budak-budak dalam kelas..

hiii...koranggg...entry kali ni nak share dengan korang pasal kesah kami dalam kelas..
kami tu merujuk kepada aku n my fren AMY RYANA..
last week aku dah start sem baru setelah hampir 7 bulan aku mengaratkan otak aku ni..
punye la excited aku nak blaja kan sampi kelas yang aku x amek pon aku masok gak!
baek kan aku?huhu...


nak tunjuk kat korang gamba mase kelas Pengurusan Sumber Manusia..
time bergambor ni time lect bagi take 5..
dak2 laen semua turun gi makan..p aku ngan si yana konon2nye xnak trun la..
nak melelapkan mate barang sedua saat..mase lect ngah ngajo pale kitorg ni terhanguk2..
bkn mengiakan ape yang lect cite p tersenguk2 tahan ngantok..
so bile lect kasi take 5 ingat nak lelap la jap..
TAPII...
laen lak jadinye..jadi mcm kat bawah ni la..











mcm2 gaye ade kan??bile lect ade mate kuyu..bile lect xde segar lak mate!
huhu..pape pon thanks to Jaya sebab sudi jadik cameregirl kitorg aritu.. =)

3 comments:

~..cik PriNCEss..~ said...

jelessnyaaaa pic sy xde!!!!! huhu..
jomm awk join contest --->> http://diarydyana.blogspot.com/2011/04/contest-kami-fotogenik.html

cik dyla said...

hehe..kelas laen2 laa...

~..cik PriNCEss..~ said...

xpe2!! next meeting kita tdo uma yana..ekekeke...

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"