CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Monday, April 11, 2011

kisah seram --> xde la seram sgt kOwt!!

hye assalamualaikum...
sesaje je entry kali ni nak post cite seram kononnye..sbb ramai blogger kat BTO citer psl kesah seram..p kesah aku ni xde la seram coz aku takot kalo seseram nih!
lemah semangat den!

ekceli nak cite pasal mimpi mengarot aku..semalam..cuti kan..so bgn agak lewat la..da bgn awal pagi tapi tido balik..pastuh..mase tetido balik tu aku bermimpi la...korg tau x aku mimpi ape?aku mimpi aku dah mati!!huhu..seram x?seram laaa...bygkan aku nmpk aku beselubung kaen putih tu..da mcm pocong...tapi aku pocong baek la..aku xkacau org..aku cume tgok je org2 yang aku syg dari jaoh..and cume org2 yg syg aku je leh nmpk aku mcm bonda ku and enche kekaseh aku la kan..hihi..masok gak tu dye dlm mimpi aku!

oke..memula skali aku jupe enche kekasih aku la kan...aku xingat la mase aku jupe dye tu aku jln secare normal or melompat2 mcm pocong laen la..aku jupe dye..n dye nanges tgok aku..huhu sungguh terharu aku..aku suh dye lupekan aku tapi dye kate xnak..dye tetap syg aku..waaahhhh gilerr la...mmg sgt terharu beb!smpi aku pon nanges..sedar2 jew basah mateku..

after that aku jupe bonda aku plak..d sebabkan dlm mimpi aku tu aku xtau mcm mane aku mati so aku tnye la bonda aku begini:

aku: mama..mcm mane kite leh mati?

bonda: (dengan muke garang)..tu la kamo..asal balik keje je tros tido..balek keje je tros tido..satu ari tu kamo balik keje trod tido xbangun2...

pas mama ckp mcm tu je aku tros terjaga dari tidor ku..hukhukhuk..

pastu mlm tadi aku pon sembang2 la dgn mama n adik bongsuku pasal mimpi aku tuh..antara dialog kami mcm ni:

aku: bla..bla...bla...blaa..blaaa..

dik jad: hahahaha!!klaka la citer ko nih kak..tapi kan part yg paling kelakar tu bile mama mara ko..sket pon mama xsedey!hahhaha

aku: tu la pasal..ade ke aku yg da jadi antoo ni kene mara..

mama: (sambil tersenyum sinis)..tu la..tu Allah bagi petunjuk..laen kali pas balik keje jgn tros tido..cube la tros gi mandi..solat..ni x..semua nak wat mlm2..balik tu ntah lalu mane2 bkn nak tros mandi!

aku: ......................................

moral of the story: bak kate bonda la kan..pas balik keje tros mandi oke??hikhikhik

2 comments:

~..cik PriNCEss..~ said...

hik3..kdng2 kite pon penat2 tros tdo!!!

cik dyla said...

hehe..kite slalu wat mcm tu..tu yg mama bising..

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"