CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Thursday, October 6, 2011

Pengasas Apple Meninggal Dunia..


seperti yang umum tahu..pengasas Apple Corporation, Steve Jobs dilaporkan telah meninggal dunia awal pagi tadi waktu tempatan... Jobs meninggal pada usia 55 tahun selepas melancarkan produk terbaru keluaran Apple... ramai yang sedih dengan pemergian Jobs..ye la di masa Apple tengah berkembang maju ni, pengasas dia plak meninggal...tapi dah ajal kan...terpaksa juga pergi di saat sedang berada di puncak kejayaan...


ade pepatah mengatakan harimau mati meninggalkan belang, manusia mati meninggalkan nama...confirm nama Jobs akan jadi sejarah dalam penciptaan teknologi terkini dan tak akan dilupakan oleh org ramai... Let him rest in peace la...


aku pernah la masuk peraduan yang dianjurkan Shell dengan harapan dapat menang ipad2..tapi peraduan dah abes and aku masih lagi tak dihubungi..so maknanya takde rezeki la nak dapat ipad free kan..sobsobsob...


kla...ni update ringkas saje..
till then..
bubye..



thanks for reading,

3 comments:

siti kektus said...

morning. ;)


singgah sini pula.


kite follow sini. ;)

siti kektus said...

ada baca jugak cerita ni tadi. tak pe. dah sampai masa dia tu. ;)

cik dyla said...

mekaseh siti...yela ...da sampai mase dia...sehebat mana pon ciptaan dia, tetap pergi jua..

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"