CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Tuesday, October 4, 2011

Jom Tambah Trafik Blog

lagi segmen tambah trafikk!!meh join ramai ramai...bagus tau join segmen macam ni sebab secara tidak lansung akan melonjakkan trafik blog anda..and untung untung mereka yang datang melawat tu nak klik iklan nuffnang anda kan? so meh join segmen dari blog Salwaismail ni..


click SINI or banner untuk join!




1. Buat satu entry bertajuk : Jom tambah trafik blog!
2. Letak banner kat atas ni (boleh right-click untuk save)
3. Hantar url di ruangan komen
Tarikh tutup : 5/10/2011 - 2.30petang (rabu)
# 3 peserta yang menyumbang traffic paling tinggi ke entry ni, akan dapat hadiah saguhati.



15 comments:

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Dtg terjah dr segmen same.. :)

cik dyla said...

hye..thanks sudi singgah! =)

salwaismail said...

thanks sudi join.

Jangan lupa blogwalking ke blog peserta yg lain pulak okay? :D

eyryn said...

hye dear ! ryn singgah dari segmen same :) nice blog !
btw, ryn sudaa follow cnie yerr :)

^^eKaTiKaH^^ said...

http://storydyla.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-blog.html

wanie wonek said...

hye fren. saya datang dari segmen yang sama jugak. jenjalan kat sini tengok apa yang patot. yg penting sudah follow awak. jom g blog saya pulak k :)

http://waniewonek.blogspot.com

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-tambah-trafik-blog.html

shy princessha said...

hi...dtg dr segmen yg sama...
dh follow sini...=)

Susan Lolo Bua said...

dtg dari segmen sama.. dh flow sini :)

siti kektus said...

morning. ;)


singgah sini pula.


kite follow sini. ;)

c genk bah ne said...

Genk singgah sini..
Dari segmen yang sama ^^
Jemputlah datang blog genk ^^

JOM TAMBAH TRAFIK BLOG GENK PULA

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.

singgah sini dari segmen jom tambah trafik blog.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

fieza24 said...

hyep . dtg dr segmen yg sama . jemput ke blog saya
http://fieza24.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-blog.html

Piweet said...

dtg dr segemen yg sama...salam perkenalan...da follow blog ni=)

Jemput ke blog saya:
www.piweeteacher.blogspot.com

Ridzwan Mohamed said...

dr segmen same...

http://ridzwanzones.blogspot.com/

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"