CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Sunday, October 2, 2011

Cuci Mata di Blogshop Pypy.Lamb Studio

hi korang....arini aku nak share satu blogshop dengan korang...blogshop Pypy.Lamb Studio ni mastermind by blogger Liza Razak...kebanyakkan nya dia jual barang barang pre-Loved koleksi dia...but...jangan korang ingat pre-Loved die ni sebarangan..aku leh jamin barang barang yang dia jual kebanyakkannya kualiti masih terbaik..servis yang diberikan oleh Liza Razak ni pon terbaik...


aku berani cakap sebab aku dah pernah beli baju dari dia...tak rugi..sebab kita masih boleh bergaya dengan baju yang murah tapi berjenama...Liza Razak ni orang nya bergaya tau... So boleh jadikan inspirasi gaya dia dengan baju baju yang dia jual...



aku tak tau nak cakap macam mana tapi korang layan la blogshop Pypy.Lamb Studio ni and korang pun pasti akan suke!





kat bawah ni ada beberapa gamba yang aku ambil dari blogshop Pypy.Lamb Studio






























amacam.??semua nampak macam fashionista kan??so ape lagi? cepat cepat la terjah blogshop Pypy.Lamb Studio



ok bai..


2 comments:

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

thanks dear... kiter pun dah order satu.. heheheheh...

cik dyla said...

yeke?hehe..insyaAllah..misty puas aty... kite da order 3..huhu

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"