CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Saturday, December 4, 2010

KAWAN...LAWAN...

~~SAHABAT..KAWAN..LAWAN..~~
hurmm...
ntah kenape sejak 2menjak ni isu persahabatan sgt sensitip bagikuh!
aku sgt2 sayangkan semua kwn2ku...sumpah!!
aku mmg seOrg yg sgt2 menyayangi dan menghargai sesebuah persahabatan yang terjalin..
aku ingat lagi dulu Shah pernah kate aku slalu lebihkan kwn2 aku daripada dia..
mama pOwn pernah kate aku slalu lebihkan kwn2..
kwn2 nak pinjam pape aku bagi jew..
bagi aku friends are the mOst impOrtant ingredients in Our life besides family!
hampir setiap ari kite akan bersama2 dgn kwn2..
xkire kat mane pOwn..
waktu keje ke, makan ke, bersiarkan ke..semua bersama kawan2..
a friend is sOmeOne whO knOws all abOut yOu and loves yOu anyway!!
kawan2 gak mencerminkan siapa diri kite..
elOk Owg yg kite jadikan kwn tu, maka elOk la kite..
TAPI..
Orang2 tua gak slalu ckp kwn ketawa tu beribu tapi kawan menanges tu 1 dalam seribu!
ku akuinye...
disaat2 kite dalam kesusahan baru kite tau sape kwn sape lawan..
tiap dalam kesusahan jugak baru kite taO siapa kwn makan kwn..
siapa gunting dlm lipatan!
siapa yang sanggup mengkhianati persahabatan!
kawan2ku..
sumpah aku syg kOrg..
xkesah la walau kat mane pon kOrg berada..
lama mane pOn kite kenal..
selagi kite terikat dgn hubungan persahabatan selagi itu aku sygkan kOwg..
dedikasi khas buat:
Kak Dina ....: Kite syg akak!!kite sedey..lepas kite dah xdengar lagi suare akak..xde lagi Owg yg nak cOver line kite kalO kite xdtg..xde lagi Org yg bising2 jerit mintak duit kutu dari kite..xde lagi kOt dengar sOre merdu akak menyanyi!
Erin....: huwaaaaaaaa...kO xde lg aku sedey!dah xde aku nak dgr gurauan kO..suare sengau kO tu..pecel lel kO lg...
Kak Ima....: semOga tabah dengan ape yg terjadi..pape pOwn kite tetap sayang akak!bertahun2 kOwt kite dgn akak pastu bile kene berpisah..sgt2 sedey!
KedOt....: kO pOn kwn aku...yang paling sempOi!!
kOwg..semua ni xkan jadi andai xde kwn makan kawan..
kite semua xkan berpisah kalO xde Owg yang aty kering mcm die tu!
harap ni semua jd pengajaran buat kite semua dlm memilih kwn..
aku harap2 sgt hubungan kite xkan terputus walaupOn terpakse berpisah..
luv u guys~~!!

3 comments:

~..cik PriNCEss..~ said...

sy pOn syg en prsahabtan kitee..hOpe kite kn terus jd dgn persahabatan nie smpi akhir hayat!!!!

~ape yg da jd kt royel???

cik dyla said...

huhu..kite pOn syg our friendship..semoge ke akhir hayat!amin..

hehe..dah citer kat awk kan ape yg terjadi di Royel?huhu

~..cik PriNCEss..~ said...

aminn..

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"