CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Friday, December 10, 2010

GAUN PENGANTIN..

huhu..
dila Ohh dila..
dah xde mende laen ek naak ingat??
ingat pasal gaun pengantin plak!ish2..krOnik ke ape nih?
ni sume salah Sheila la ni..
elOk2 aku ngah keje die ley plak buzz aku ajak citer psl kawen..
aku pOn ape lg..nak berangan la jugak..
tOpik kitOrg tadi psl gaun..
dan2 la aku pOn menggunakan khidmat Mr. gOOgle utk usha gaun2 pengantin..
and ni la hasilnye..
antara gaun2 yang menarik di aty..
tapi belum tau lagi la gaun2 ni ke yg akan aku pkai mase majlis aku nnt..
maybe ade la sipi2..huhu
layan la weyyy...


yang ni agak menarik..kembang..aku suke yg kembang2..baru la gaun namanye..tapi kalu yg kembang2 mcm ni sesuai utk sesi fOtOgrafi je la..xsesuai plak utk wat pOtOng kek!huhu..
disebabkan cekci sgt sO jgn lupe pkai inner Okey??
yang ni kire ade 2 gaya...gaun yang same tp kite ade pilihan sama ade nak pkai inner (bg yg bertudung mcm aku la..kalO yg xpkai tudung tu xpyh la!huhu)..atau pOn nak pkai jaket luar tu..huhu jaket ke namenye??bantai saje...lalala ;)
disebabkan ni xkembang sgt so sesuai utk pOtOng kek..untuk sanding kat pelamin pOn Okey gak kan??

Yang ni sgt cantik!!!nampak simple + sempOiii...

haaa...yang ni dah tentu gaun muslimah okey..so xpyh risO psl cekci2 sbb mmg dah xcekcinye...
tapi still menarik...xpecaye cube try pkai..

haa..ni satu ag ya aku suke...ropOl bertingkat2 tu sgt cantik!aku sukekannyee!!pastu ade reben kat tengah2..sOOOO sweeettt!bOley wat pakai time pOtOng kek and sesi fOtOgrafi juge..

yang ni pOwn cantik!!sgt kembang and sgt cantik bile d gayakan dgn hand bOuquet tu...
yang ni bese jew...saje nak menambahkan gamba :)
xminat sgt yg ni...

Okey..dah puas berangan..sambOng wat keje plak!
;)

8 comments:

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

wahwahhhh x lama g la nie.. heheh

cik dyla said...

hehehe..
xla..sesaje je nih..

~..cik PriNCEss..~ said...

ske gAUN no 4 & 5 sgt tantik...hehehe..maO berangan juge la nieee..

cik dyla said...

kite ske gaun no 1, 5 & 7..
paling ske yg nO 5 tu..
ade rOpOl2..
chantekkk!!!

nora said...

coming sooon ek

cik dyla said...

huhu..xla...lama lg kot..

cik dyla said...

huhu..xla...lama lg kot..

cik dyla said...

huhu..xla...lama lg kot..

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"