CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Monday, July 11, 2011

mukabuku kaku..

hii..

korang pasan x kat sebelah kanan blog aku sepatutnya ade link ke fb aku kan..

pastu kat link tu patotnye ade gamba profile pic kat fb la..

tapi skang yang ade hanya lah gamba fb blank saje..

ini adalah kerana aku telah meng "deactive" kan akaun fb aku utk satu jangka masa yang aku sendiri xtahu..

mungkin utk seketika atau utk selama-lamanya..

tujuan deactive??sbb peribadi...

so kawan2..jgn la cari saye di fb sebab MUKABUKU mmg KAKU!!





2 comments:

~..cik PriNCEss..~ said...

Perasan jugak!!! awk da xde dlm friend list sy..npe deactivekan???? meh la cini share ngn syy...

cik dyla said...

Hurmm...

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"