CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Monday, June 6, 2011

cerita kahwin.

hi..assalamualaikum semua blogger and reader yang sudi bace blog aku ni..

arini aku nak story pasal majlis kahwin sepupu aku minggu lepas..cuti2 skola ni punye la ramai org kawen..sepanjang perjalanan balek ke kampung pon aku tgok banyak kot majlis kawen..
teruje aku tgok..aku mmg ske gi kenduri kawen sbb aku ske nak tgok first of cos la pengantinnye kan..nak tgok mekap pengantin mcm mane..baju mcm mane..wane ape..pelamin ape..hantaran..mcm2 la..

lagi teruje bile dpt bergamba dengan pengantin!amek aura da seri pengantin sket..hehe..



~ oke ni aku kenalkan..pengantin pada hari tu..ni sepupu aku..syg gamba mase die nikah xde..
tema baju nikah ni silver oke!teruje aku sbb ni tema idaman aku...p silver ni agak soft..



~mama.pengantin.aku


~ ececeh..pengantin memalu diatas pelamin..mcm aku ckp tadi tema die adalah silver yang diselitkan dengan merah..kombinasi yang masuk and menceriakan majlis..


~ ni kali pertama aku bersua muke dgn sepupu aku punye laki ni..mase dorg tunang dulu xjupe..

~ ni my luvly bonda ngan merenjis pengantin..bile la agaknya mama leh renjis anak sendiri lak kan??hehe..xpyh..ari2 mama leh renjis aku time nak kejut bgn pagi!

~ selamat pengantin baru..

~ hantaran dari pihak perempuan..tema hantaran sangkar and warne tema biru..
hantaran dari pihak lelaki lak warna merah and menggunakan bakul..tp aku x amek lak gamba hantaran dari lelaki tu..

~hurmm...bile la turn aku lak!

>.<

2 comments:

~..cik PriNCEss..~ said...

wahhhwahhh...da xsabor niee...cpt2 leerr kawenn..ekekek..

cik dyla said...

hahhaha..nak cepat mcm mane..

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"