CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Sunday, January 2, 2011

recap 1 2010..

hi semua....
HAPPY NEW YEAR!!!
first entry for this year!!
huhu..terlambat update suda...
semua blogger da update new year punye entry tp gue ngak lagi..
ni baru nak update..
just nk share dgn u Olls..nak recap balik seweeettt memories in 2010...

1. Have a good time wif luvly fren!

hurmm..ikotkan awal taun aritu slalu gak jupe my luvly fren cik diana..ade la 2,3 kali berjalan2 di dataran merdeka bersama2..and ke melaka bersama2..menjelajah bandar melaka bersama2..tapi bile dah nak ke penghujung tahun tu da jarang bersama....


2. Experience in sosial charity!

actually this also my 1st experience involved in social charity ni...aku mmg sukekan keje2 kebajikan ni..tp dsebabkan kurang pendedahan n xtau mcm mane nak ceburkan diri so aku jarang la ikot program2 kemasyarakatan ni..tp kalau ade peluang mmg aku akan turut serta..cth mcm peluang yg kumpulan aku sediakan masa kami kena buat satu aktiviti Ko-kurikulum mase akhir sem 4 aritu..aku menyokong penuh usaha yang dijalankan dengan turut serta dalam aktiviti membasuh kereta untuk sebuah rumah anak-anak yatim di KL..pengalaman pertama ni sgt meyeronokkan!!


3. Having good time wif them..
dapat berjalan2 ke Pahang dgn my dear sisters, cik nur ain and kak naza...best!dgn dorg ni senang nak deal..yela masing2 da kenal diri masing2 so xsusah la kalo mak plan pape..and utk trip kali ni aku jadi organizer...huhu..mcm2 aku plan..alhamdullilah ape yang dipaln semua menjadi...sampai2 di Pahang di bawa berjalan2 oleh org pahang juge...first time dapat gi tempat Ody not bad la...tempat tu bagi aku sesuai utk org yang inginkan ketenangan..sesuai juge utk honeymoon!huhu..i will go there again for my honeymoon!hohoho..tp kalo nak gi huahua dgn kwn2 kurang best kot..sbb bile mlm xbyk aktiviti yg leh wat..nk jln2 kt pantai gelap gile..nak gi bandar plak xde pape sgt...tu yg aku kate sesuai utk honeymoon..huhu




4. Dengan famili ke Teluk Batik..
berjalan2 dgn famili of cos la best!dapat eratkan silaturahim lagi..and sudah semestinye kenangan terindah sepjg hayat.. I LOVE MY FAMILI!!





5. Naek Star Cruise!!
Of cos ni pon xkan aku lupakan sbb first time dapat naek kapal besar!ala2 titanic gitu..selama ni just dgr cite je..xpenah pon terfikir akan dapat jejakkan kaki..so pengalaman yg ade ni mmg terlalu indah utk d kenang..





6. Become POM-POM GIRL!!
hahaha...ni satu lagi pengalaman yang xkan dilupakan sepjg hayat!!utk pertama kalinya sertai pasukan sOrak!hahaha..indah utk dikenang juge..





ikotkan byk lagi kenangan manis..tp tu yang sempat nak share dgn korang....next post cerita kurang best sepanjang 2010 plak!huhu

1 comment:

~..cik PriNCEss..~ said...

bestnyerr.mse tuh dpt jln2..tp skrg nie msing2 da free laa..xdpt nk jmpe..sedey nyerr..

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"