CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Tuesday, January 4, 2011

TEMAN TERBAIKKU: hasil perkiraan FB

hi kOrg semua...ade mende nak share dgn kOrg ni..
aku kalO On9 fb aku suke layan menatang2 application yang ade kat fb tu..best gak layan application tu dr layan Org yg nak berkenalan..balik2 sOklan same je kena jwb..duk mane..umO bape..keje ape..study ke blaja..ish!bOsan la jwb sOklan2 tu..bg la sOklan yang mencabar minda sket..ni x..asyik2 sOklan same dari ramai Org..bOsan!da taO nak kenal aku tu bace la infO tu..da terang2 aku nyatakan infO2 penting psl aku..semua yng ditnye tu semua adde kat infO tu tinggal bace jew..wat penat je aku wat infO laO xnak bace taO!ishh..

--> eh2 aku ni..terOver plak!mcm la ade sgt Org yg nak berkenalan!hehehe...


Oke2..back tO stOri..nak cite psl aku try satu application yang d beri name TEMAN TERBAIKKU!!waaahhhh aku sgt teruja kOt sbb dlm senarai2 tu sume nye teman2 terbaikku..xtau la tu mmg btOl2 atau pOn satu kebetulan saje...suratan atau kebetulan..tp bg aku kebetulan tu suatu yang benar..terharu aku dgn fb ni sbb dia fb ni tau plak sape teman yg terbaek tu...tp ade gak teman terbaek ku yang tidak disenaraikan dlm fb ni..antaranya my beloved ISZURIYANTI ISMAIL...she alsO my best friend from the best and im sO glad tO have her as One Of my fren!! my luvly cOllegue SHEILA and SAKINAH..and ramai lagi la..eventhOugh kOrg x termasOk dlm carta yang fb tu buat kOrg tetap ade dlm carta sahabat
terbaikku dunia dan akhirat! =)

Oke skang ngah crite psl mereka2 yang berade didlm carta ni la...

TEMPAT PERTAMA: diungguli Oleh CIK DIANA..waaaa anda mmg setia!!kalO diana xde dlm mane2 carta friendship misty aku kecik aty..aku akan terpikir: Diana dah xsayang aku kOt! huhu..ape pOn yang penting persahabatan kite kekal selamanya...

TEMPAT KEDUA: huhu..mcm nak tergelak bile tgOk c die ni brade d tempat kedua!tp tetap terharu sbb beliau mmg teman yang terbaik diantara yang terbaik!!byk yang d kOngsi..teman bergadO..teman semereng!semua tu akan d simpan sbgai satu kenangan terindah...

TEMPAT KETIGA: adik yang sgt disygi!!tmpt bercerite kesah suka dan duka..

TEMPAT KEEMPAT: teman zaman persekolahan...walau pOn jaOh d mate sbb die skang bertugas di PAHANG tapi tu semua x menjadi halangan utk kitOrg terOs bersahabatan dulu, kini dan selamanya...

TEMPAT KELIMA: teman seuniversiti..teman sekuliah..teman seassigment and teman berkOngsi tOyOl mase exam!hehehe..

TEMPAT KEENAM: juge teman seuniversiti..teman berjln2 and teman mkn2..bkn teman berkongsi toyOl sbb laen2 klas..tp kami berkonsi kenangan berjln2 sbb slalu gak berjln bersame..da nak tawen da pOn dia ni.." za...bile dila nak dpt kad kawen za ni??nak merewang kat umah za ni!' huhu..

TEMPAT KETUJUH: hati terdetik: uik ade gak beliau dlm carta ni..apakah suatu kebetulan atau ianya benar?hehe..agak2 dila teman terbaik ody gak x?huhu..walaupOn..walaupOn ape ek??xde pape..

TEMPAT KELAPAN: hehe baru je bertemu di fb tp fb dah kalkulate ilma as one of teman terbaikku..so mmg btol la kite teman terbaik kan?hehe..

TEMPAT KESEMBILAN: teman seofis suatu ketika dulu..duk mengadap walaupon berlainan department..senang nak deal dgn die..agak2 internet xleh masOk panggil dia..cOmputer dOwn panggil dia..email xley bukak panggil die jugak..and paling best nak burn lagu bercd2 suh dia wat!hehehe

TEMPAT KESEPULUH: nama manjanya DIK NONA..mmg manja pOn..teman satu skOla dulu..walaupOn dpt bersame kejap je sbb dia dpt twrn belajar kat tmpt lain tp kitOrg still berhubung smpi skang..kdn2 raye kitOrg berkunjung la kerumah dia kat Bukit Indah tu..

haa...abes pOn bercerita..lOve u Ollss!!skang mase untuk mengundurkan diri plak..berjumpa lg dilaen pOst!lalalala..

P/S: pape pOn my luvly hubby still yang terbaik!thankss cOz sentiase disisi disaat suka dan duka..really appreacite!

4 comments:

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

hahhaahah.. thanx yank.. hehehe..
t 14 jan ni za kasik kt diana ekk..
promise.. hehehehe... datang tau.. kalu x, majuk nnty.. heheh

cik dyla said...

hehe..thank u thank u...thanking in advanced wpOn xdpt kad lg..

insyaAllah dtg punye...

~..cik PriNCEss..~ said...

aiayrrkk...xmO kate cam tuh..syg sayang awk laa..fiend 4 ever dEar..

cik dyla said...

huhu...friend 4 evar..

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"