CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Wednesday, March 23, 2011

berangan kOt!

sejak dua menjak ni aku ade hobi pelik..
aku suke sgt tengok gamba2 org bertunang or gamba Org kawen..
xkesah la Org tu aku kenal ke xkenal ke asal aku terpandang jew profile pic ke or pape yg berkaitan dgn perkahwinan atau pertunangan dengan pntas jew tangan ini mengkliknye..
asal bukak fb jew atau bukak blog jew misty aku akan cari gamba sape2 yg berpakaian pengantin tu sbb nak tgOk..
aku nak tgOk baju dOrang..mekap dOrang..pelamin dOrang..hantaran dOrang...pOsing dOrg..
and macam2 lagi la yang berkaitan..


kalO Org2 yang dah kawen Or tunang tu Org2 yang aku kenal mmg slalu sgt laa aku akan usha prOfile dia..
xkesah la Org tu dah lame kawen ke baru kawen kew p asal aku suke tgOk pic kawen die aku akan usha..usha..dan terOzz usha..
huhu
tO kOrg2 yg slalu aku usha prOfile kOrg tu jgn terkejOt lak laO aku jadi tOp viewer KOrang..
ni sbb aku suke sgt tgOk gamba kOrg kawen Or tunang sO aku akan usha slalu la...


aku jugak dah mula like page2 butik2 andaman dan melihat2 pakej2 yang disediakan..
baju2 dOrang..
siap da berangan tentang tema majlis aku, menu, lOkasi and sO what ever lagi la...


Ohhh apekah makna ini semua??
adakah sudah sampai seruku??
hukhukhuk..pOyO plak!sila jangan muntah yew...


(>__<)

4 comments:

AZLAN MOKHTAR said...

apakah "pepulut" telah melekat di balakang baju kurung lu tanpa lu sedari? ahaks!

cik dyla said...

pepulut tu dah diterbangkan oleh angin lalu...

~..cik PriNCEss..~ said...

lalalalalalaaaa...sy juga da mula berangan seperti anda..

cik dyla said...

hanya mampo beranga saje laa~~!!

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"