CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Monday, March 8, 2010

Selamat Pengantin Baru to AYU..

Post ni istimewa tok Ayu and Husband dye..SELAMAT PENGANTIN BARU!!
last week aku dgn yg laen2 pergi kenduri kawen Ayu kat Dewan AU2 Keramat..dah kawen membe ku sorang ni...

Ayu ni membe satu tmpt keje dulu...aku teringat kat dia..dulu2 dia couple dgn Wan..Wan dak foodcourt and Ayu cashier kat Royel..hangat sungguh mereka sesama couple dulu..kemana2 bersama..dtg sama, rehat sama balik pon sama..asal Wan turun bawah je misty lepak kat Cashier...sampaikan bile berhenti pon berhenti sama2 tau..then bile dpt kad kawen Ayu, cepat aku tgk nama pengantin lelaki..tgk2 bukan nama Wan!! nama orang laen...xtau lak aku dorang da lama putus...

Ni la nama nya jodoh kan...xsemestinya kite bercinta dgn orang tu kita kawen dgn dia...tapi aku nak kawen dgn orang yg aku cinta! and bile smpi kat kenduri kawen Ayu, perasan nak kawen tu mumbuak2 =P hehehehe..gatal sudaaa...
Ayu kai persalinan warna merah..terang tu Mak Ngah! p sesuai la dgn dia sbb dia putih..husband dia pon putih so sesuai la..p aku xla terpikir nak jdkan merah sbg tema aku..aku nak Silver..nmpk mewah and elegant..aku suke sgttt!!

Bila aku nak kawen nih??

Mama...saya mau kawenn.........

3 comments:

~..cik PriNCEss..~ said...

ayu cashier royel tuh kew??? waahhh..da kwin ek die..umur dier 24 en..anyway.."Selamat Pengantin Baru Ayu"...

dyla said...

yup..ayu cashier tu..
tua setahun je dr kita..
da kawen da dia..
aritu nana jd pengapit dia..
kenal nana x?

~..cik PriNCEss..~ said...

nana mne ek???

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"