CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Monday, March 8, 2010

Alamanda..i coming..

yuhuuuu...
waaa rajin plak aku nak update blog nih..
hihihi bkn pe aku nak wat annoucement nih...
aku dah pon selamat smpi ke ALAMANDA PUTRAJAYA!! huahuahuha..
bkn la aku xpenah smpi Putrajaya..penah la gak smpi sana banyak kali cume x berkesempatan utk ke Alamanda sajew...
akhirnya...Alamanda...here i come...

thanks kepada Enche SKSH kerana telah membawa diriku ke Alamanda Putrajaya menaiki kereta baru beliau..Mitsubishi Triton...besa seyy wa ckp sama lu itu kete...wa rs sgt gayat duk didalamnya tp best sgt2..agak2 kereta Toyota Harrier ku nnt pon besa mcm tu gak kot..huhu...

ok berbalik pada cite ke Alamanda..xde pape pon yg kitorg wat kat sana melainkan cari tmpt mkn..huhu tu je pon reason kitorg jupe aritu..sbb nak gi mkn..tp smpi ke Putrajaya..mcm kat Ampang da abes tmpt mkn..hurm..pusing punya pusing disebabkan ni 1st time aku smpi ke Alamanda tu aku pon xtau la nak mkn ape..aku ajak Enche SKSH pusing2 dulu sambil melihat2 persekitaran Alamanda tu..and lastly aku memilih A&W sajew..and statment Enche SKSH:

"Dtg jauh2 sbb nak mkn A&W je kew??"
hehehe ape leh wat..aku xtau nak mkn pe aritu so aku pilih je la A&W..agpon tetibe aku teringin nak mkn curly fries dgn rootbear float tu...hurm...
Ni la rupenya rootbear float kat Alamanda...sama x dgn tmpt laen? huhu..

tgk..betapa happy nye aku dpt rootbear float ni..Large aku abeskan..

pasni aku nak tgk wayang kat Alamanda plak..maen boling..aku da tau da jln nak g sana..p banyak nye tol nak g sana....kena prepare touch&go sblm g sana..

ok Alamanda c u again!!

(^_^)

6 comments:

~..cik PriNCEss..~ said...

Ohh...da g alamanda bkn nk jmpe kite...da dkt da dgn uma kte...tp yg pentung..awk g ngn SKSH >>>> hahaha...kte knl ke sape die tuhh..

dyla said...

huhuhu..
xsempat la nak jupe awk..
agpun g mlm and time tu putrajaya lebat la sgt2..so xleh nak jalan2 kat lua..

kenal ek? baru nak kenalkan..hehehe

~..cik PriNCEss..~ said...

hurrmmmyela tuh..majuk sudah kite nie..

~..cik PriNCEss..~ said...

hurrrmmmyelah tuhh...majuk sudah kite nie..~~

dyla said...

aiyak!
k la..pasni kite dtg putrajaya kite gtau ek..
kite g minum rootbear float sesama..

~..cik PriNCEss..~ said...

huhu..ok..

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"