CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Monday, May 11, 2009

khas buat MAMA di hari Ibu

entry ni khas buat mama yg teramat la aku sygi..

mcm taun2 sblm ni aku mmg akan sambut Hari Ibu ni...dr masa aku skola2 lg aku akan belikan mama adiah..dulu masa skola belikan adiah ala kadar je sbb beli guna duit belanja skola..bile nak dekat2 Hari Ibu aku dgn arwah adik aku akan kumpul duit belanja skola kitorg utk beli adiah.. kitr share dua org la..p skng memandangkan tinggal aku sorg je anak perempuan mama and aku pon dah bekerja so biasa nye aku beli adiah sndr la...taun ni adiah utk mama Sepasang Telekung..aku x penah belikan mama telekung and kali ni tergerak nak bg mama telekung sbb aritu mama ade kata telekung dia dah lama..

Bg aku, mama wanita terhebat...mama tak berpelajaran tinggi..tp mama slalu pesan kat anak2 dia supaya beljar tinggi2 sbb hanya dgn pelajaran shj yg dpt menjamin kehidupan kite di masa akan dtg...aku hargai kata2 mama tu..sbb tu skng ni aku masih lg belajar..mmg cita2 aku utk habiskan belajar dan segulung ijazah yg aku bakal terima tu aku nak hadiahkan kat mama..aku nak sambung impian mama yg x dpt peluang utk blaja tinggi2..

Mama aku adalah segala2nya bg aku..dia la kwnku, dia la cikguku, dia la dokterku, dia la peguam ku, dia la jam locengku and segala2nya dlm idup aku dia la tunggak utama....kalau aku sakit, mama yg risau, kalau aku nak exam mama akan sediakan mcm2 keperluan utk aku, kalau aku nak gi keje mama akan sediakan sarapan utk aku, gosokan bj utk aku, aku nak bgn tido mama yg kejutkan aku..

kalau nak citer psl jasa dan budi mama mmg terlalu byk...x terbalas rasanya...tp aku akan sedaya upaya berusaha menjaga mama selagi hayat dikandung bdn..

Mama..kite syg mama...terima kasih sbb byk bersusah payah menjaga kite selama 22 tahun ni..kite janji akan jaga mama..maafkan segala slh kite selama ni...Selamat Hari Ibu Mama..

I LOVE U MAMA!!

4 comments:

Andriy Syukri Krevalichenko said...

Today I Change My Life Forever..
Tears Drops As Reading This.....

lidot said...

makcik masuklah ke http://learnanddownload.blogspot.com/
blog terbaru lazzu ardy selain lidotsavadak.livejournal.com (masih digunakan). Yang membezakan http://learnanddownload.blogspot.com/ adalah blog untuk download. hehehe...

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

sy pun sygkn mak sy..=]

dyla said...

--> ye pakcik lidot...ti kite jd follower kat blog awk tu.

--> pe la...sume org syg mak...lg syg kat mak..weee..
huhuhu..

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"