CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Tuesday, May 5, 2009

Filing Oh Filing

Humm...kejap jew da masuk bln May..bln ni aku kena pulun abes filing aku..adoii..byk giler..bln dpn aku akan transfer department..
Aku akan berada dibawah Learning & Development (L&D) pd bln dpn so bln ni filing2 C&B yg aku x settle kan ag tu kena la aku settle kan...dlm masa yg sama gak aku da kena blaja L&D..
Satu pengalaman baru gak...aku pon xtau la aku nak happy or x dgn L&D ni..p pape pon aku bersyukur sgt2 yg aku masih ade rezeki utk keje kat sini lg...Alhamdullilah sgt2..so jgn la byk
komplen kan...wat je la dgn ikhlas..

Ok berbalik pd filing yg aku kena siapkan ni...kalau korg tgk tempat aku nih da mcm stor da...
pandang kiri kotak2 filing..pandang kanan pon filing pandang blakang lagi la...x cukup tuh bwh meja pon ada...oh bondaa..tolong anakanda...antara filing2 yg aku kena siap kan skng ni filing EA..pening sket la EA taun nih sbb gna sistem baru...xmcm taun lepas senang jew..pastu mcm biasa monthly payroll document..
Pastu lg erm...eh kalu aku nak sebut satu2 x leh coz byk bgt...
k la korg..aku nak sambung wat filing jap la..
ni mencuri tulang sebentar melayan blog utk meyegarkan mata yg ngantuk nih..

Aku ngah wat filing..


mcm biasa la aku dgn Diana..x sah kalau x berposing..walaupon bz ttp posing..



Dr kiri : aku, Nicole K. Maz, Man Niee and Diana

2 comments:

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

byknya..nk sy tlg ker???
hehe..=P

dyla said...

eh2..perli plak...

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"