CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Thursday, November 18, 2010

riang ria..

hi cemua...
aku nak sambOng stOry ag nih..sgt gigih Okey aku menaip utk stOry mOry dgn anda cemua..
nak sambOng cite psl trip ke penang ni..
2nd day di Penang sgt njOy sbb aku dah x saket perOt!
dapat njOy!!

seawal jam 8pg dah turun ke bawah untuk bekfes!
d sbbkan aku dah xsaket pewot jadi dapat la aku mkn dgn banyaknye!!
lepas bekfes ade sukaneka kat tepi pantai..
walaupOn mase tu ujan, tp sukaneka still d terOskan sbb ujan kejap jew..
pas ujan sambOng balek..

dah abes sukaneka, kami naek ke bilik macing2 utk bersiap sedia check Out plak!
aktiviti arini adalah melawat Kek Lok Sin and ptg pulak nak check in kat star cruise!!
serius aku sgt batak arini sbb 1st time nk gi naek pagOda and naek star cruise..
mase kat Kek Lok Sin tu aku jOin grOup big BOs aku....
kelakar pOn ade sbb nye mereka begitu gigih menerangkan kat kami megenai Kek Lok Sin tu..
aku, sheila and Kyna hanye mendengar..
kami ase beruntung gak join group tu sbb at least kami dapat tau sedekit sebanyak sejarah kat situ..
kalau ikot grOup laen misty x wat pape punye..

kat atas tu aktiviti wajib adalah bergamba!
kami dah rase mcm berade kat negara China dah mase tu..
walaupOn xpenah smpi ke China tu tp berada d atas Kek Lok Sin tu pOn dah mcm berade d China..dah la mase kat atas tu kami ber3 je Malay Girl..tp layan kan saje..
pengalaman tu...

************************************************************************************











ok da penat berjalan2 di Kek Lok Sin, skang time nak check in kat Star Cruise plak!mase nak naek kapal ni tetibe teringat plak cite titanic..huhu..tp dlm cite tu mase dowg nak naek kapal dOrg berebOt2..tp kami naek secara teratOr..kene beratOr!huhu


ni dalam lObi kapal..huhu..dah mcm lObi hOtel..dalam ni ade beberapa buah restOran..pub..karoeke and tempat membeli belah..tp xde la besar sgt kapal ni..dgr cite star cruise ni ade beberapa jenis..yg aku naek ni star cruise Pisces..yg paling besar adalah Star cruise VirgO..nak naek star Cruise VirgO kat Port Klang jew...




disebabkan check in pOn dah lewat..naek2 atas pOn dan kul bape jadi xsempat la nak amek gamba kat luar deck kapal tu...gamba tu next entry la plak..tp tu pOn laO rajen nak update la..hehehe=P

2 comments:

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

dapat sponsor ke yank??? heheheh

cik dyla said...

hehehe...sponsor la sgt..

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"