CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Thursday, November 18, 2010

Kisah selepas spOrt day!

Okey alang2 dah wat entri utk OctOber review sO aku nak cite cemua stOry yang aku xsempat cite la mase last mOnth..
ni cite seari selepas spOrt day dimana aku terlibat plak dengan cOmpany trip ke Penang..
bayangkan balik dari spOrt day jew aku terus mengemas pakaian utk gi trip pastu tidO pastu kene bgn pepagi plak sbb kul 7 am dah maO bertOlak..


agak excited aku jOin trip ni tapi seriusly aku xdapat nak njOy sgt 1st day trip ni sbbnye aku mengalami kesakitan perOt yg melampau!ni semua gara-gara salah makan mase kat spOrt day smlmnye tu..perOt aku sgt2 la memulas...
asal bas benti je aku misty mencari incik Tan utk melepas kan hajat..

disebabkan perOt sgt saket jadi xbanyak la stOri nye...asal naek bas jew aku tidO utk meneghiraukan perOt yg saket and bile bas benti jew aku turun utk mencari incik Tan..gtu je la smpai la di Penang..kOwg just layan la pic utk 1st day trip ke Penang ni yew..
**************************************************************
ni la destinasi pertama kami mase dalam perjalanan ke Penang..kami singgah di kOlam air panas..hurm..lupa la ape name kOlam air panas tu!huhu..dah sebln kan..tapi kOlam air panas ni kat area2 Perak la...kami singgah sini sbb nak masak telO!hehe...kOlam air panas kan..agpOn mmg d sediakan 1 tempat kat sini utk macak telO..

ni big bOs aku, Mr. KC Lim..sgt gigih Okey beliau menunggu telO2 tu masak...kami semua tgOk jew..bile dah ciap kami mum!kat cini ade disediakan skali kicap pekat n cair, papper and tisu utk pengunjung2 yg nak masak telO kat kOlam air panas ni..telO je yg x disediakan dan perlu dibawa sendiri..

wif kyna beristirehat selepas telan 2bijik telO!huhu..nak try rendam kaki kat kOlam air panas tu ase maleh plak..sO dOk lelepak saje la..

lepas singgah kOlam air panas tu kami meneruskan perjalanan ke Penang..sebelOm tu singgah makan di BidOr...smpi penang dalam kul 5 pm...trus check in di Tanjung Bungah Hotel...berehat2 sebentar pastu dlm kul 6 pm dah kene berkumpul kat lObi hOtel sbb nak melawat branch kami, SENQ kat Gurney Plaza...

ni mase berjalan2 di Batu Feringgi d malam ari selepas melawat SENQ Gurney Plaza..

Lepas balik dari Batu Feringgi aku trOs berdengkur..kepenatan..d tambah dgn kesakitan perOt..the 2nd day next entry plak yew kengkawan! (^_^)

2 comments:

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

bestnyer die g jejalan... heheeh

cik dyla said...

huhu..ni baru 1st day!mase 2nd day ag best...

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"