CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Tuesday, May 11, 2010

seronoknyeee (^_^)

seronok ase nye bile aku tgk and bace blog2 mereka2 yang dah nak tawen ni...mcm2 kesah and gamba2 yang menarik ada..ada yg sibuk pk pasal barang hantaran, majlis mereka, catering, baju sanding, doorgift, mekap and mcm2 la...teruje ase aty aku membacanya..sekurang2nya aku dpt gak information2 yang berkaitan dgn perkahwinan ni...dapat gak la aku tau harge2 utk catering, mekap, baju, doorgift and mcm2 la..da leh wat bajet la..hihihi..

hurm..bape ek umo aku skng?ala baru 22tahun 8bln..masih mude lagi..masih banyak lg benda yang nak dibuat..tp..kebanyakkan dak2 baye aku or setahun tue dari aku or yg mude setahun dari aku yang aku kenal kebanyakkannye da ade serius relationship..maksud aku mereka da bertunang or baru nak tunang, da kawen and baru nak kawen...so kire umo mcm aku ni xde la terlalu awal utk pk psl serius relationship kan?

sebagai seorang wanita, misty la aku pon ade perasaan nak kawen tu..tp aku xde la letak sgt target utk kawen tu..kalau cepat jodoh ku alhamdulillah tp kalau lmbt pon aku terima..semua tu kan mmg da ditentukan..pape pon aku doakan yg terbaik utk diriku..semoga aku dianugerahkan suami yang dapat meyayangi dan membimbing aku sehingga ke akhir hayat aku...aku gak berharap yang aku dapat jadi seorang isteri solehah yang setia pada suaminya sbb syurga isteri kat tapak kaki suami..

kadang2 bile time2 boring aku ade gak berangan la berangan mcm mane la majlis kawen ku nnt..sempurna ke grand ke meriah ke..and yg paling aku pkkan adakah aku akan kelihatan cantik di ary persandingankuh??aku nak mekap aku sempurna, baju sanding aku plak yang tercantik..kalau leh aku nak pkai baju sanding yang rekaan aku..hehehe..bkn la rekaan aku sepenuhnya..maksud aku, aku nak sumbangkan idea utk rekaan baju sanding aku..
tema?so far tema yg telah aku angankan adlh tema ala2 mewah..utk itu aku memilih tema silver..aku penah nmpk satu majlis kawen ni yang menggunankan tema silver, nmpk mewah and xklusif..aku suke sgt..aku nak set bj sanding and pelamin aku berwarne silver..dihiasi dgn bunga ros putih...untuk meja mkn plak..hurmmmm..blum pk lg la decoration mcm mane..xpe2..still got time to think about it!

huhu..merepek dah ni..tp sebenarnye aku bahgia bile pk tu sume..ase sronok..misty mereka2 yg dah nak menepuh alam pekahwinan tu akan ase seronok gak kan...pade korg2 yang ngah sibuk wat persiapan utk hari bahgie korg tu, selamat bersiap la ek..jgn lupe jemput diriku ke majlis korag2..leh gak curik idea sket2 dari majlis korang tu..hihihi..
(^_^)

4 comments:

putri adera said...

hye cik dila,

memang seronok klu nak kawen... tp kan akak takut nak mengharungi lepas kawen.. coz ms bercinta ngan pas kawen lain tau keadaan nye... huhu... jd kene betul2 bersedia la.. tul x???

tkt gak.. umo dah 25 tp xjumpa2 gak putra raja dr kayangan... hehhee

lupa plak.. salam perkenalan..

dyla said...

hye akak putri..

thanks coz sudi menjengah n komen post sy..
saje jew berangan2 psl kawen..
hakikatnya sy tau sy xready lg...

slm pekenalan gak..

~..natakafisha..~ said...

wah wahhhh...
x sabar nmpak???
heheheheh
x pe...
pikir skunk pon ley gak...
t x de la penen last minute...
hehheheehhhe...
za pown da start nk penen ni...
hehehhehe

dyla said...

hehehe..kalo ikot kata hati mmg xsabar..
p kalao ikot akal fkrn..maseh byk yg perlu d setelkan..
so angan2 saje la dulu..
da start servey bj tawen ni wpon tarikh nye xtau taun bile..
hehehe..
excited kan??

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"