CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Wednesday, August 4, 2010

SALT is GARAM

salt is garam dan garam rasenye sgt masin!!tp story yg aku nk stori ni xde kena mengena pown dgn ase garam yg masin tu..smlm aku ngah mengalami tekanan emosi..jadinye utk menghilangkn tekanan emosi tu ain pun mengajak la aku pergi berfoya2 selepas balik keje..aku on je la..kitorg decide nak pergi tgk wayang kat Times Square...and cite yang dipilah adalah SALT!!aku nak tgk MANTRA...dari aritu lagi nak tgk tp xtgk2 gak sbb xde sape nak teman..huhu sian...
oke cite psl salt ni..cite psl penyamaran..mmg hebat la mereka2 nih menyamar..Angelina Jolie heroin dia..paling aku suke aksi dia part dia curik moto besar then dia bawak...fuyooo..mmg hebat la aksi dia!and yang xtahan tu mulut dia yang seksi tu still seksi walaupon berlakon action movie..aku smpi terikut2 aksi bibir seksi dia tu..lalala..

tapi ending cite nih mcm tergantung la..pasti ade sambungannye..pape pon aku bagi rate 3 bintang setengah daripada 5 bintang..

-->to cik nurain..thanks for the sushi..sedap sgt2..mmg dah lame xmkn sushi..i like!!!

5 comments:

~..cik PriNCEss..~ said...

best kerr????
t kite nk tgk laa..
arini kite nk tgk avatar the last vender..huhu..smlm xtgk wyg pon, g mkn jeww smpi lebam..hahaha..

kelip-kelip dyla said...

best jugak..
ley layan la...

huhu makan xajak..

~..cik PriNCEss..~ said...

elehhh..da ajak tp awk yg xmo ikott..
ktorg mkn nsi ayam kg kt tmn wrisan...pstu mkn sate ag..hahaha...pstuh soknye kite skit pewot sb mkn mcm..kikiki...

Wan said...

Salt tak besh.. :P

kelip-kelip dyla said...

cik diana: nasi ayam???waaaa sedapnyeee...sblom pose nih nak gi mkn kat sana la....

Wan: erk???

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"