CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Saturday, April 10, 2010

patut ke? perlu ke? ohh PSP..

hurm..aku keliru la...skang ni jiwa remajaku melonjak2 --> ececehh remaja kew?? hehehehe remaja la jugak...hurm..jiwa ku melonjak2 hatiku meronta2..aku punya keinginan..
tp aku keliru..aku x ketahuan sama ada keinginan aku tu suatu keperluan atau pun sekadar keinginan yang tidak menjanjikan ape2..mungkin menjanjikan keseronokkan pada masa yg singkat..ntah la..

Yang aku tau sekarang ni aku nak Sony PSP yang berwane PINK!!waaaa..aku da jatoh cinta dekat PSP pink tu..aku nak memilikinye...tp aku takot pulak bajet aku lari...sbbnya bajet yg aku ade skng ni perlu aku simpan utk aku renew roadtax kete ku nnt...renew roadtax tu mmg la murah p insuren dia tu yg mahal...kete aku kete baru plak tu..and ramai yg kata renew kali pertama agak mahal...da la aku kena renew roadtax masa bulan 9..bulan tu da la bulan raya...kalau xrenew xberaya la pulak cik viva aku tu...kalau renew roadtax da smpi seribu..PSP pun seribu gak mane yg patut aku dahulukan???

waaaaaa mcm mane ni?? tido mlm ku xlena...mandi ku xbasah...mkn ku xkenyang bile terbayang2kan PSP pink tu...huwaaaaa tolong la....tolong la adiahkan aku sebijik PSP pink...akan ku jaga PSP yg d adiahkan itu seumpama aku menjaga..hurmm..menjaga ape ek??menjaga aty ku la....(^_*)

tp sebenarnya aku wiso gak..kalau la aku beli PSP tu nnt aku leka and xstudy..tu seperti ape yg dikatakan oleh SKSH bila aku nyatakan pada beliaumengenai hasrat aku utk memiliki sebijik PSP..beliau kata "haa yela tu...nnt awk xblaja plak" bile pk balik kata dia mungkin ade betulnye gak..daari aku maen game lebih baik aku wat revision and perbaiki pointer aku supaye xjd mcm pointer sem lepas...

tapiii...aku nak gakk PSP berwane PINk.....huwaaaaaaaaaaaaaaa (T_T)

6 comments:

~~natakafisha~~ said...

ley ley.. nk za adiahkan??? pastu awak adiahkan za iphone ley?? nk wane putih.. huhuuuu.. ngah kumpul wet gak ni..
tp klu kiter tukar mgkin x terasa sangat kot??? huhuu

dyla said...

huwaaaa......
mummyyyyyyy..

za punye idea sgt bernas...
huhuhu..

~~natakafisha~~ said...

hakhakhak.....

Flip-flop said...

AMboi..pelik bunyi nih! He he he

dyla said...

za: idea awk da masuk parlimen..lau PM luluskan boley la kite jlnkan cadangan itu..

nurOl: huhu windu la..

~~natakafisha~~ said...

haaaa.. baguuiihhh.. baguiihhh... t pe2 hal roger kay...
suh depa bincang cpt sikit...
ley masuk bajet 2010...
huwahahhah

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"