CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Tuesday, November 24, 2009

TroubleShooting!!

ARRggghhhhhhhh!!!
Tak suke...Tak suke...
nape xleh connect to internet nii...

Bile aku dah plug in sume mcm biasa..log in the laptop and klik to internet pastu kuar page "You are not connect to internet"..ape suda jadi nih?? bile aku call Wimax dorang kata akaun aku ok..still aktif so should have no problem with the line and yang ade problem maybe connection from internet to laptop aku and org tu suh aku wat troubleshooting....waaaaaa...MACAM MANE aku nak wat???
Aku bukan penah wat pown...Huh..aku yang TROUBLE skang nih...

Nak Online..Nak Online...Sian Daniel Faris...xbagi dia mam lg..pampers dia pon xtuka lg...

=(

4 comments:

Daud Mili said...

so, macam mane bleh tulis entry nih
??,,...huhuh....dulu WIMAX macam celaka sikit la, tapi sekarang dengar2 dah ok...ok jek..~

dyla said...

Enche Daud Mili..Entry ini ditulis di ofis..internet yang mcm tuttt yang xleh connect tu kat umah..

Kat ofis juz leh layan blog jew.. lau nak on9 mmg xleh...

windu kat Daniel Faris...huwaaa...
=(

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

cik dila: hikhikhik...internet yg mcm tuuttt!!!! oopss..sensor nihh..=P

samela sy pown tension giler..kt area uma sy tuh lngsng xleh nk connect..mmg bikin pns aty jew..

dyla said...

tu la...sakit aty kan??
yang sakit aty tu sbb kite baya!!!

huhu..nasib bek xmahal..

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"