CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Monday, November 23, 2009

$#@@*&^)++&^!~~!!!

"Sesepet aku pun..aku still ada mata utk melihat and bersyukur..ko ingat mata ko besa sgt?? cantik sgt?? kalau setakat bulu mata palsu ko tu je yang pjg melentik..maskara ko tu je yang tebal 2 kati..campur contact lens yang berwarna warni tu..kalau aku yang pkai..lg terserlah keayuaan aku kot..."

7 comments:

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

kite pown same skit aty!!! sske aty dier jew nk mngutuk owg..ingt da bgs sgt...poyo jew leh tuhh..

dyla said...

huhu..rilex...everything dah settle kan?? wat bodoh jew da...

Org2 cantik mcm kita mmg akan sentiasa dicemburui oleh org lain..kan..kan..kan??

(=_+)

Andriy Syukri Krevalichenko said...

Aduh..Ape Kes?

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

hahahaha...sy sokong tuh cik dila..(^_^)

dyla said...

huhu...
cerita yang hanya diketahui oleh org2 terlibat sahaja....

~..cik PriNCEss..~ said...

btol2..anda xperlu tau enche andriy syukri..(^^,)

dyla said...

utk tidak memanjangkan lg cite xpyh la cite..

kang x psl2 kena delete blog lak..

aritu da suh delete post..

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"