CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Tuesday, October 6, 2009

gamba..genting..

Haluuuuuuu semuaa.....
dah masuk bulan 10...bulan yang sgt dinanti2kan oleh aku....tau sebab pew??
sebab bln ni besttt.....bln ni leh wat countdown untuk aku menjengah ke fasa kehidupan yang seterusnya..bln ni akan menambahkan jumlah nombor yang aku tgh galas skang nih...mkn bertambah no itu..tp aku x kesah..ape ade pada no? biar no bertambah yang penting kite ttp enjoy...ape yang pentng??? kerjasamaaa...hahaha..pandai..

Nway..post kali ni aku juz nak upload gamba2 aku yang giler posing ni...sory kwn2 lau x masukkan gamba korg...gamba aku jew da x cukup space ni...enjoy la ek tgk aku yang x abes2 posing...berangan...p xslh berangan asalkan x over..x gitu??
*
*
*
*
*


4 comments:

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

uiksss....mnenya pic sy?????

dyla said...

hehehe..
kan da ckp sori kwn2 x upload gamba korang...

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

eleehhhh........=S

dyla said...

hehehe..
nama pun storydyla so pic dyla la yg lebih ek....

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"