CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Monday, September 14, 2009

Berbuka Puasa

Assalamualaikum semua...
Arini dah masuk ari yang ke 24 kita berpuasa...kurang seminggu je lagi nak raya...
and bile bln puasa ni x sah kan kalau xde satu ari dlm bln ramadhan tu kite bukak puasa dgn kwn2 kite kan?? untuk merapatkan silaturahim....

So pada 13hb September 2009 bertempat di Grand Pacific Hotel telah berlansung nya majlis berbuka puasa yang telah di organise oleh student2 UUM KL semester April 2009/2010.
Ramai gak yamg hadir and meriah la gak..Bayaran yang dikenakan adalah RM33++..
X mahal la and mampu dibayar...
and boleh la aku sugest kan pada sape2 yang nak bawa famili berbuka puasa di hotel boleh la dtg ke Pacific Cafe di Grand Pacific Hotel ni. Bawak la sedara mara ke, kwn2 ke..sape2 la...

Makanan?? not bad...sedap cume x byk variety mcm kat sunway hotel...
p pape pun alhamdullilah la...kenyang gak....
Pic nak upload xbyk la..sbb byk posing guna camere Diana..so aku download pe yg ade je la...
*
*
*
*
*
*

Selamat berbuka semua...nyum2..

3 comments:

Anak Pendang Sekeluarga said...

Sabda Rasulullah s.a.w:
Maksudnya: ” Bagi orang yang berpuasa ada dua kegembiraan. Pertama, kegembiraan ketika berbuka (atau hariraya) dan kedua, kegembiraan ketika bertemu dengan Tuhannya kelak”. Hadis riwayat Imam Bukhari dan Muslim.
Selamat menyambut hari raya Aidil Fitri dari saya,andai kata tersilap bahasa,maaf dipinta ye..hu3
Harap boleh tukar link…..lepas nie…(add la saya)

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

hehehe...sy ske la pic kite b3 tuhh...nmpk sweet gilerr..=]

dyla said...

anak pendang sekeluarga: Selamat Hari Raya gak..


Princess Dyana: sweet pun giler kew...

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"