CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Wednesday, June 24, 2009

update 3

assalamualaikum to all bloggers....
bulan ni cite psl update je la...sbb kebzan melanda so xleh nak slalu update kat blog cite2 terkini aku...bile ada masa tertentu je baru leh cite mcm skng ni la...

k skng mula dgn cite study aku, aku br abes midterm..alhamdullilah leh wat...hehehe leh kew?? leh la kalo byk toyol...p sem 2 ni mmg aku rasa tough sgt2..every month ada asigment..bkn 1 bkn 2 tp 3...tu blom take home quiz ag..huhu..eh korg jgn ingt aku mengeluh..aku bkn mengeluh dgn jln idup yg aku pilih ni p juz nak berkongsi cite dgn korg jew...pape pun aku ttp akan meneruskan perjuangan aku utk mencapai kejayaan..cewahhh...

erm..lately ni aku asyik terpk jew mana nak cr rumah ek?? aku nak pindah umah...mmg syg nak tinggalkan umah tu sbb terlalu byk kenangan kat umah tu..aku membesar kat umah tu, ssh senang aku kat umah tu gak..dulu mmg aku terpk nak duk sana trus smpi bile2...kalau aku da kawen pun umah tu aku nak mak ayah aku duk..p dsebabkan beberapa perkara yg berlaku dan beberapa sebab membuatkan aku nekad nak pindah umah..walau ape pun aku akan pindah gak dari situ bersama dgn famili aku..aku da ckp dgn mama and papa pasal nak pindah ni...mama papa ikut aku je...so skng aku ngah mencari rumah...pape pun mungkin nak cari kat kwsn ampang gak sbb masih ada 2 lagi adik aku yang bersekolah. So kalau nak pindah jauh2 pon leceh la nak tuka2 sekolah dorg...bia la pindah umah je dulu. Unless adik bongsu aku tu nak dok asrama taun dpn, leh la pindah jauh sket..

erm..k la terasa mcm mls plak nak menaip ni...ti aku cite lg la...

4 comments:

Andriy Syukri Krevalichenko said...

Pindah?

dyla said...

yup..pindah...or hijrah...
huhu..

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

pindah!!! xmo jauh2 tau t ssh sy nk dtg uma awk..

dyla said...

xjauh pun...
hujung dunia ajew...
huhu..

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"