CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Monday, June 29, 2009

kisah ditipu dan dikhianati

salam sume...
arini aku ade cite nak post kat blog aku ni..
cite yg complicated utk diphmi...cite pasal ditipu and dikhianati...
yang menipu ni adalah seorg lelaki yg si A ni syg and yang mengkhianati ni pulak adalah kwn si A ni..

Cerita bermula apabila lelaki yg si A ni syg bertemu dgn seorg perempuan...perempuan ni akhirnya menjadi kwn kepada si A bile si A menyedari yang lelaki ni ske kat perempuan ni..si A dgn rela melepaskan lelaki ni td pada kwn dia...p kwn dia ni plak yg dah tau kesah si A dgn lelaki ni yang mana penah mereka ber2 pernah bercinta and dlm masa yang sama perempuan ni plak merasakan lelaki ni masih ada hati kat si A walaupun mereka da berpisah jadi perempuan ni telah mengambil keputusan utk tidak menerima lelaki td walaupun pd sebenarnya perempuan tu telah pun merasa yang dirinya juga telah menyanyangi lelaki td..

Kes tipu menipu terjadi bile masing2 konon2 da x nak kat diri masing2 la kan..si A telah berusaha memujuk kedua2nya menerima diri masing2 memandangkan si A da xde pape dgn lelaki ni..p dua2 ego..dua2 kata xnak terima la da xde hati la da xleh terima la and so whatever..
jd A mengambil keputusan utk tidak memujuk mereka balik...
penipuan terjadi bile lelaki ni kata kat A da x berhubung dgn perempuan tu tp sebenarnya dia still berhubung!!!! the problem is dia x bg tau kat A yang dia still berhubung dgn perempuan tu..

korg bayangkan macam mane perasaan minah A ni bile dia dpt tau yg lelaki ni tipu dia? beriya kata xde pape p sebenarnya berhubung..and masa minah A ni beriya pujuk dorg berbaik masing2 kata xnak tau..tp alih2 masing2 masih berhubung lg...kenapa xnak berterus terang je kat A??sian dia ni tau x.....smpi ati korg permainkan dia padahal korg berdua tau kan perasaan dia...??sendiri mau ingat la...suatu hari nnt korg pun akan rs..time tu korg ingat la A yea...


P/S: xjd nak sambung citer la...pening plak pale memikirkan naseb A...tunggu la ending dia mcm mane..

6 comments:

Andriy Syukri Krevalichenko said...

Macam2 Hal..~Bersabar Lah Ye..

dyla said...

ni la namanya mcm2 kesah and ragam manusia...
yg baik jdkan tauladan yang buruk jadikan sempadan dlm menjalani kehidupan seharian..

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

awk2..sy cm tau jer watak si 'A' sape..haa..jeng..jeng..jeng..=P

dyla said...

misti la awk tau....

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

huhu..=P

dyla said...

jgn biarkan hidup anda diselubungi misterii....

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"