CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Tuesday, February 3, 2009

Kenali dirimu & dirinya..

wahh..skenye tajuk kat atas ni..korg ske x? ada x yg da teruja utk megetahui pe isi kandungan utk entry kali ni?? ok troskan membaca...
sebenya entry kali ni aku nak post personaliti org megikut bln kelahirannya and utk permulaan ni aku akn post personaliti utk mereka yg lahir pada bln Januari and Februari..utk yg bln2 seterusnya tu kena la tros membaca blog ku sbb aku akn post it month by month ok...so utk korg yg ada rancangan utk mengorat awek or tackle bf elokla korg kenali dulu personaliti mereka supaya korg leh merancang pe langkah seterusnya..p PERINGATAN jgn terlalu mempercayainya sbb walaupon benda ni telah dikaji oleh mereka yg berpendidikan tinggi n mahir dlm bidang psikologi ttp mereka ttp manusia biasa n sbg manusia mereka ttp ada kelemahan tersendiri so cara terbaik yg korg leh praktikkan adalah selepas membaca personaliti mereka ni korg berdoala mohon petunjuk agar korg tidak tersalah dlm membuat pilihan..ok enjoy ur reading..selamat membaca dan selamat menilai..

JANUARI
bercita-cita tinggi dan orangnya serius
suka melihat kelemahan orang dan suka mengkritik
peka dengan setiap yang dibuat nampak keuntungan
suka smart, kemas dan teratur
sensitif, berfikiran mendalam
pandai mengambil hati orang lain
pendiam kecuali setelah dirangsang
agak pemalu, daya tumpuan yang sangat tinggi
mudah mendisiplinkan diri sendiri
badan sehat tetapi mudah diserang selesema
bersikap romantik tetapi tidak pandai mempamerkanya
cukup sayang kepada kanak-kanak
suka duduk di rumah
setia pada segalanya
rajin belajar dan kemahiran sosial
sikap cemburu yang sangat tinggi


FEBRUARI
berfikiran abstarak
sukakan benda yang realiti dan abstrak
inteligent, bijak dan genius
berpersonaliti yang mudah berubah
mudah menawan orang lain
agak pendiam, pemalu dan rendah diri
jujur dan setia pada segalanya
keras hati untuk mencapai matlamat
tidak suka dikongkong
mudah memberontak jika dikongkong
suka kegiatan lasak
emosinya mudah terluka dan sangat sensitif
mudah mempamirkan marahnya
tidak suka kepada benda remeh temeh
suka berkawan tapi kurang mempamerkanya
sangat berani dan suka memberontak
bercita-cita tinggi, suka berangan-angan dan ada harapan untuk merealisasikanya
pemerhatian yang tajam
suka hiburan dan sukan
suka benda yang bersifat seni
sangat romantik pada dalaman tapi tidak pada luaran
berkecenderungan kepada benda yang tahyul
amat mudah dan boleh menjadi terlalu boros
belajar untuk mempamirkan emosi

2 comments:

..PriNCEss DyaNa.. said...

wahhh..sejak ble jd tukang tilik bulan kelahiran orn ni..hehehe..=P

..PriNCEss DyaNa.. said...

fuyooo...statement kat atas tuh semunya kne jer ngn kite..hehehe..=P

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"