CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Thursday, January 29, 2009

cuti oh cuti

salam n haluu pada sumee..
waa skarang back to work after cuti 5ari..p xcukup la cuti 5 ari tu..aku nak cite cuti kali ni aku balik kg ag di Teluk Intan, Perak Darul Ridzuan..kami bertolak ke kg ari jumaat dgn famili pakcik aku kat Klang..aku nek kete makcik aku..yang best nye kete dia ada TV..hahaha..so dlm perjlnan kami sembang2 sambil tgk TV cite upin & ipin..btol3...hahaha..ramai sedara mara aku yg balik pd kali ni sbb kak syikin kawen..sronok la bile da berjumpe ramai2 tu..yg lg sronoknye tu kali ni gi mane2 sume konvoi..g Ipoh konvoi g pasar konvoi nak balik KL pon konvoi..bestt sgt2..
Bile da balik kg misti la jupe atuk n nenek ku..and aku sedey tgk keadaan atuk ku yg xsihat tu..dia nampak uzur sgt..nak uruskan diri sndr pon xleh..aku kesian tgk dia..teringat masa aku kecik2 dulu, aku slalu duk kat kg bile cuti skola..atuk aku rajin lyn aku..dia ajar aku ngaji,dia blikan aku bj,mainan n mcm2 la..atuk aku seorg yang penyayang n tegas..kalo dia ajar aku ngaji mmg aku takut sbb time tu dia garang sgt..n bile dia tau aku da abis mukadam n nk masuk alquran, dia blikan aku sebuah alquran..tu la alquran pertama yg aku trima n smpi skng aku masih gunakan alquran tu..
aku syg atuk aku..

aku akan sentiasa doakan kesejahteraan dia sbb dia la satu2nye atuk yang aku ada..
syg atuk...Md Ramli Bin Hj Sidek

1 comment:

lidotsavadak said...

kakak saya kata saya sumbunk sebab tak bg komen kat blog awak
diam bkn bererti saya tak baca
saya baca jugak
cuma nak letak komen tu, agak malas lah
hehehe

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"