CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Wednesday, February 1, 2012

Berkursus yang menggembirakan di PD

weehuuuuu... assalamualaikum...


salam 1 Feb 2012.. selamat berada dibulan kaseh sayang..dengar citernya bulan ni ramai artis-artis yang berkahwin kan?eh? ramai ke? macam baru dengar 2 orang je..hehehe... selain tu..bulan ni juga bulan kelahiran junjugan kita Rasulallah S.A.W..sebagai menunjukkan kasih kita pada Nabi kita, banyak-banyak lah berselawat ke atas-Nya..



oke sekarang aku nak story pasal kasih sayang jugak..kasih sayang dalam persahabatan..hihi..last week aku dengan Diana ade attend satu kursus ni..kitorg dapat pergi kursus bersama so dapat la spend masa sama-sama since dah lame la gak kan aku tak hang out dengan dia..kiranya ini adalah kursus yang sangat rilex dan menggembirakan..heeeeee....



mari kite bercerita sambil bergambar..baru ade syiokkkk....




Pergi naik bus je..bus dah disediakan..sempat la chit chat sembang-sembang masa dalam bus tu..tapi sembang asenya kejap je..lebihnyaa tu tido..huhu..kuat tido betol la aku ni!




:)




dah sampai PD..check in laju-laju..pastu bergambar kat lobi kejab..then terus ke pantai untuk bersukaneka...





aktiviti riadah bersama... macam-macam game aritu kitorang main..macam tak macam pon ade la dalam 4 game jugak..best dapat wat aktiviti bersama!dapat new experience.. sebab ape tau? sebab for first time aku jadi mumia!!hihi nak tau cite pasal mumia tu nnt aku cite sebab tak ade gambar la plak nak cerita..




depan bilik kitorg after morning breakfast...





Again..Klik..klik..




saje kan aku paksa Diana amek gambar aku kat depan signborad tempat penginapan kitorang ni..tempat ni..hurm.. oke lah..bilik sangat selesa cume environment dia kecik la..macam lobi dia sangat la kecik..tak macam lobi pon..macam kaunter tiket bas je.. swimming pool pon kecik..bercampur laki, perempuan dan kanak-kanak.. pastu makanan paling TAK BEST! sebab TAK SEDAP dan TAK BANYAK PILIHAN...





Pantai Port Dickson cume berhadapan je dengan tempat yang kitaorang menginap tu..so tak ade la jaoh sangat nak berjalan kaki ke pantai..cume rajin atau malas je nak menapak ke pantai tu.. macam kitorang yang agak kekangan masa ni memang cume dapat menjejakkan kaki sekali je la kat pantai tu..selebihnya bau angin laut je la kat tepi je la kan..hoho..jadi lah.. lagipun memang aku taknak mandi laut pon..takut sunburn sebab sunblock tak bawak..





dapat makan malam same-same..naseb baik tak ade adegan suap menyuap..hehe





malam tu aku makan ni je tau..plus mushroom soup..sikit tak aku makan?huhu..on diet oke..




friend 4 ever!



"Teman ketawa bagaikan air di daun keladi walau tercurah tak terkesan. Tapi, sahabat sejati bagai air lalu, walau dicincang ia tidak akan putus."


"Persahabatan yang akrab tidak akan dapat dipisah melainkan dengan kematian"


"Seorang sahabat adalah yang dapat mendengarkan lagu didalam hatimu dan akan menyanyikan kembali tatkala kau lupa akan bait-baitnya"





Thanks for reading,

1 comment:

~..cik PriNCEss..~ said...

Heee..friend 4ever..^_^
sayang awkk..

**t lehh hangout lagikkk..

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"